Cihan Sarsılmaz
Hectopat
Başlıkta da gördüğünüz gibi 99 Civic'ler alınır mı? Parça vs bulma konusunda sıkıntı yaşar mıyım kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Arabanın %70 i piyasa %30 u kendisi olan bir araç bana göre alınmaz. Aynı fiyata piyasası %20 arabanın hakkı %80 olan araçlar var. Kekoş civicci tayfası 2004 model 300 bindeki civiclerine 450 bin ₺ para istiyorBaşlıkta da gördüğünüz gibi 99 Civic'ler alınır mı? Parça vs bulma konusunda sıkıntı yaşar mıyım kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Arabanın %70'i piyasa %30'u kendisi olan bir araç bana göre alınmaz. Aynı fiyata piyasası %20 arabanın hakkı %80 olan araçlar var. Kekoş Civic'ci tayfası 2004 model 300 bindeki Civic'lerine 450 bin ₺ para istiyor![]()
Temizleri ederinin çok üstünde. Bitikleri kurcalanmışlarını alırsınız. Temiz uygun düşürürüm diyorsanız alınır tabi.Yazdıklarınıza katılıyorum ama hiç mi alınmaz. Aldıktan sonra çok mu masraf ederim.
Sedan mı arıyorsunuz?Ortalama bütcem 350-400 diyebilirim bu fiyata önerebileceğiniz arabalar var mı peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.