2018 TYT nasıldı?

Ciddi süre sıkıntısı vardı. Türkçe bence denildiği kadar zor değildi ama uzundu. 5 boş bıraktım gerisinin doğru olduğunu düşünüyorum. Sosyal bilimlerde ise 2 boşum vardı yanlışım çıksa 1 tane filan çıkar diye tahmin ediyorum. Matematiğe hiç girmeyeceğim çünkü zaman yetmedi. :kararsız: Umarım ayt de istenileni yaparız.
 
Sınav kolay idi. Ayt zorlaycaktır yarın bence yoksa eleme yapamazlar. Başarılar herkese bu arada hedefim 80-130k arası. Özelde bilgisayar okuyacağım.
 
Bu yıl zaten kazanmak amacı ile girmedim ve hiç çalışmadım bile. Ama sınavdan bahsedecek olursak çözmeye zaman bulduğum sorular çok kolaydı fakat test çözmediğim için sorular kolay olsa bile çözmem uzun sürdü. Türkçede 30'dan fazla, sosyal bilgilerde 10, matematikte 20'den fazla net bekliyorum. Fen testine yetişemedim, matematikte 26-27 civarında iken süre bitti. Ama gelecek yıl düzgünce çalışıp TYT'de 100, AYT'de 60 netin altına düşmemeye çalışacağım.
 
Seneye girecek adaylara başarılar diliyorum ve bugünkü sınavdan sonra bir rakip daha kazandınız sanırım.
 
Türkçe ortaydı,sosyalde zorlandım-özellikle felsefe-,fen kolaydı,matematik ters köşeydi.
Ama şu ana kadarki en yüksek yaptığım sınav oldu,kendimden beklemiyordum bu kadar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı