2018'de iPhone 6 alınır mı?

OnurkAA

Hectopat
2018 yılının haziran ayında iPhone 6 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? İki bin TL bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bir karar olur onun yerine Xiaomi Mi6, Sony XZ gibi güncel ve performanslı cihaz alabilirsin. Tabi Apple takıntın yoksa(y).

Bende 1 ay önce iPhone 6 aldım. Cihazı tavsiye ederim performans ve stabilite konusunda herhangi bir problem yaşamazsınız. Bahsettiğiniz tarihe kadar ne olur bilinmez fakat büyük ihtimalle şuan ki bütçeniz ile sıfır bir iPhone 6S alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Apple'ın ne İphone 6'sı ne 7'si ne 8'i ne 9'u ne 10'u hiçbir zaman alınabilir olmadı, olmayacak, olmaz. Ne ilk çıktığı zaman alınır ne çıktıktan seneler sonra. O özellikteki hiçbir telefon o fiyat olamaz. Yok çöpe atacak param var diyorsanız bilemem. Bırakın Apple sevdasını.

Apple ekosistemini keşfedememiş insanların yorumuna aldanmayın. Apple bir telefon markası değil bir yaşam biçimidir. Şayet sadece iPhone kullanacaksanız almayın. Macbook, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV ürünleri ile yaşam alanınızı biçimlendirmeniz lazım. O zaman Apple size her şeyden bir fazlası olarak gelecektir.

Ben iPhone 6 kullanıyorum. Yakın zamanda almadım ilk çıktığı tarihte almıştım. Çünkü iPhone 6 bana göre bir devri sone erdiren yenilikçi bir cihaz olmuştu. Şu an yeni modellerde böyle bir çekim gücü oluşmadı bende. O sebeple hala beklemedeyim.

Bana kalırsa bu saatten sonra iPhone 6 almamalısın. 2018 koşullarında 1GB RAM’e sahip bir cihaz seni üzecektir. Ben 6S kullanmaktayım telefonla henüz bir sorunum yok. İllaki iPhone almak istiyorum der isen 6S veya 7’ye bakabilirsin. Unutma iOS sana stabilizite, Android ise oyun performansı, ROM, root gibi özelleştirmeler katacaktır. Hangisi/hangileri senin için önemliyse kararını o yöne yöneltmeni tavsiye ederim.

Uzun süredir Apple kullanıcısıyım. Bana göre müşteri hizmetleri inanılmaz. Kendileri ile çok iletişimim oldu ve hiç olumsuz bir hikayem yok. @d0gus_ O dediğiniz ekosistemi ben pek göremedim. Özellikle iPhone'un beni çok kısıtladığını hissettim. Tercih sizin. Ben sizin yerinizde olsam Xiaomi Mi6 gibi bir telefon ile devam ederdim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı