iPhone 6 2020'de alınır mı?

Alınmaz arkadaşlar telefona artık güncelleme gelmeyecek.

Bu fiyat için konuşuyoruz. Piyasada bu fiyata telefon bulmak zor😃

Teşekkürler herkese. Telefon bir yakınımızın dükkanından alınacak çok bir şey beklemiyorum zaten kamerada üzmesin yeterli şarj 1 gün rahat çıkarır bence çünkü sadece insta ve WP kullanacağım.

Gerekirse güç tasarrufu modunda kullanırsın. Ben iPhone 5'de hep öyle kullanıyorum. Herhangi bir performans kaybı söz konusu değil.

Her telefon ihtiyaca göre alınabilir. Burada sizin ihtiyaçlarınız önemlidir. Normalde alınmaz derdim ancak sizin kullanım ihtiyacınıza göre gayet alınabilir olduğunu düşünüyorum. Bu fiyat bandında YouTube ve WhatsApp için gayet kullanışlı olacaktır. Bu fiyattaki üründen 2020'de çıkmış telefon ile aynı performans vermesi zaten beklenemez. Tek sorun batarya olur onu da eğer bataryası kötü durumda ise değiştirerek kullanabilirsiniz.

Alınmaz arkadaşlar telefona artık güncelleme gelmeyecek.
Güncelleme geliyor kardeşim yanlışın var. Sadece büyük sürümler gelmiyor. Daha bugün 12.5 sürümü geldi. Hala güncel bir cihaz. Apple güvenlik güncellemesi desteğini kesmiyor cihazlarının.
Arkadaşlar 890 TL'ye 32 GB hafızalı, sorunsuz (touch ID kamera vs), deji bataryalı kozmetik bakımından temiz iPhone 6 alınır mı? Telefonda sadece WhatsApp, Instagram, YouTube kulanılacak sizce yeterli olur mu arada bir fotoğraf çekinecek kamera performansı çok mu kötü olur?
Fiyatına göre güzel lakin İCloud kilidi var mı yok mu dikkat edin. Bana çok ucuz geldi o özelliklere göre. Gidin kontrol edin cihazı elden alın derim imkanınız varsa.

Güncelleme geliyor kardeşim yanlışın var. Sadece büyük sürümler gelmiyor. Daha bugün 12.5 sürümü geldi. Hala güncel bir cihaz. Apple güvenlik güncellemesi desteğini kesmiyor cihazlarının.

Fiyatına göre güzel lakin iCloud kilidi var mı yok mu dikkat edin. Bana çok ucuz geldi o özelliklere göre. Gidin kontrol edin cihazı elden alın derim imkanınız varsa.

Apple iPhone 6 6S 6s Plus'a iOS 15 gelmeyecek yani telefonlar çöp olacak.

Çöp falan olduğu yok. Uygulama desteği devam ediyor. Android ile karıştırmayın IOS'u.

Güncelleme almayacak telefona çöp demek mi yanlış? Telefonunuz nedir? Güncelleme yapmadığım için iPhone 6 telefonum çöp oldu sonra başka iPhone 6 aldım güncelleme yapmadığım için çeşitli sorunlar ile karşılaştım şu an iPhone X'im var IOS'ta güncelleme çok önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı