2018'de iPhone Alınır mı?

114187

Kilopat
Selam arkadaşlar, sizce iPhone hala alınır mı? O kadar zam, fiyat arkadaşları ile arasındaki büyük performans farkları bana göre iPhone saçma geliyor ama yeğenim illa da iPhone, iPhone, iPhone yani anlatamıyorum iPhone 5s kullanıyor ve 6s Plus düşünüyor. Ama anlatamıyorum alma diyorum Huawei falan al diyorum dinletemiyorum. Sizce iPhone almalı mı? Bence 5S de aynı 6s Plus da aynı fazla bir fark göremiyorum. RAM olsun, kamera olsun, işlemci olsun hepsi çok manasızca çok iyi değil ve çok pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilerinizde de çok yanlış var. 6S ile 5S arasında performans olarak dağlar kadar fark var. iPhone 6 ile 6S arasında bile epey fark var. 6S veya 6S Plus almak için artık çok geç. Eski cihazlar. iPhone 7 hala iyi performansa sahip, kullanılabilir bir cihaz ancak bu kadar para verilmesi kesinlikle yanlış. Yani başlığa göre cevap verecek olursak bu fiyatlar varken asla alınmaz.

Bu yıl içinde gerçekten çok pahalandı. Önceden alınabilirdi ama bugünkü fiyatına değecek kadar performanslı olduğunu düşünmüyorum.

O alışmıştır iPhone'a o yüzden istemez başka telefon böyle bir söyleyiş var. Bence illa iPhone 6s Plus değil 7 alsın. Tabi maddi durumda önemli 6s Plus artık geçti. Arkadaşların dediği gibi fiyatları da fazlasıyla arttı.

Öncelikle 5S modelinden 6S Plus modeline geçilir. Aralarında performans, donanım ve kamera farkları var.
Ayrıca artık 1 GB İOS için yeterli değil. 6S Plus bu açığı kapatacaktır.

Bu fiyata android cephesinde alternatifler yok mu tabii ki 6S Plus'tan çok iyi cihazlar var. Fakat İOS sisteme alışmışsa android sistem ona çok garip gelebelir. Bu durum kullanıcının kendisine bağlı.

Yerinizde olsam almazdım, telefonunuz sizi 1-2 sene daha idare eder onla devam edin. Şu an sadece iPhone değil, hiçbir şey alınmaz dolar uçtu gitti. Bir de şu açı var, ekonomistler krizin başında olduğumuzu, bunların iyi günlerimiz olduğunu söylüyor. İyice düşünüp karar verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
2018 değil ben hiçbir zaman Apple ürün satın almayı mantıksız ve gereksiz buluyorum. (Bu durum sadece Türkiye'de olmak şartıyla.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…