2019 LGS ile 2020 LGS aynı zorlukta olur mu?

2019 LGS kolay falan değil özellikle Matematik. Dua edin geçen seneki gibi olmasın. Zorluk derecesi bana göre olmuyor bu sınavlarda. Çünkü zor olmak zorundalar asıl çok kolay olursa daha kötü olur.

Bence matamatik en kolaydı siz LGS olurken ben 8.sınıf olmaya hazırlanıyordum daha 8.sınıf konularını görmesemde 50 dk da 11 net çıkardım haftaya ben LGS gireceğim sizin sunava baktım. 2. dönem konularını islemedik 1.dönemden 12 soru vardı 20 dk da yaptım Full ve çok kolaydı.
Not: matamatiğim normalde iyi değildir.

LGS 2018'de 410 puanla alan okul LGS 2019'da 470'lerde alıyor hangisi daha zor sizce?
Amerikan koleji :)
Bence matamatik en kolaydı siz LGS olurken ben 8.sınıf olmaya hazırlanıyordum daha 8.sınıf konularını görmesemde 50 dk da 11 net çıkardım haftaya ben LGS gireceğim sizin sunava baktım. 2. dönem konularını islemedik 1.dönemden 12 soru vardı 20 dk da yaptım Full ve çok kolaydı.
Not: matamatiğim normalde iyi değildir.
İl sorularında 19-18 yapıyorum ama LGS de zorları serpiştirecekler.

Geçen seneki sınavı çözüp matematikten 19 net yapan ben şuan 13.66 net yaptım.
bende 18 net falan yapmıştım şimdi bir girdim 8 virgül bir şey oldu netim :D Okul 1. si olan zamanında denemelerden 500 çekmiş bile olan arkadaşım 385 aldı sınavda. İşte 8 yıllık eğitim bilgini diğer başarılarını saymadan 2.5-3 saatte ölçen gerizekalı eğitim sistemimiz.

Bana sorsan, LGS'ye son iki hafta kala çalışmayı bıraktım. Bilgisayar oynadım, çöz çöz canım sıkıldı.
Sonuçum
Mat: 12D 1Y 7B
Fen: 18D 2Y
Türkçe: 17D 3Y
İnkilap, din ve ingilizce: 10D

Bilmem ama o kadar fazla kasmayın diyorum. Günde 3 deneme bence abartı, 2 deneme bile yeterde artar. Kasmakta iyi birşey değil. Ben sıkıntı ettim hep, sonra kafamda yağlı egzama oldu. Sonu böyle...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı