Direkt soruların aynısını diyor. Benzerlerini demiyor.Aga öğretmen mi oldun da imkansız diyon ?Koskoca öğretmen bilmesi gerekiyor
Direkt soruların aynısını diyor. Benzerlerini demiyor.Aga öğretmen mi oldun da imkansız diyon ?Koskoca öğretmen bilmesi gerekiyor
Soruların nasıl olduğunu öyle kolay kolay her öğretmen bilemez. Helede fetö olayları sonrasında sınav soruları kesinlikle sızmaması gerektiği için hiç bilemez.Aga öğretmen mi oldun da imkansız diyon ?Koskoca öğretmen bilmesi gerekiyor
2019 LGS kolay falan değil özellikle Matematik. Dua edin geçen seneki gibi olmasın. Zorluk derecesi bana göre olmuyor bu sınavlarda. Çünkü zor olmak zorundalar asıl çok kolay olursa daha kötü olur.
Yeni nesil.İnsan mısın? Sıkılmıyor musun ? Yeni nesil olmasa tamam da...
Amerikan kolejiLGS 2018'de 410 puanla alan okul LGS 2019'da 470'lerde alıyor hangisi daha zor sizce?
İl sorularında 19-18 yapıyorum ama LGS de zorları serpiştirecekler.Bence matamatik en kolaydı siz LGS olurken ben 8.sınıf olmaya hazırlanıyordum daha 8.sınıf konularını görmesemde 50 dk da 11 net çıkardım haftaya ben LGS gireceğim sizin sunava baktım. 2. dönem konularını islemedik 1.dönemden 12 soru vardı 20 dk da yaptım Full ve çok kolaydı.
Not: matamatiğim normalde iyi değildir.
bende 18 net falan yapmıştım şimdi bir girdim 8 virgül bir şey oldu netimGeçen seneki sınavı çözüp matematikten 19 net yapan ben şuan 13.66 net yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.