2019 Yılında Galaxy S8 Alınır mı?

__.ali.__

Kilopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy A50 cihazı araştırıyorum bir kaç gündür. Sürekli S8 ile karşılaştırılıyor. Fiyatına bakayım derken Teknosa İnternet sitesinde 3.200 TL' den 2.700 TL' ye indirime girdiğini gördüm. Gerek ekran farkı, güvenliği, ses kalitesi, kamera vb A50' den üstün fakat S8 modelinde "Amoled yanması" diye tabir edilen kronik sorun varmış. Sanal tuşların izleri kalıyormuş falan. Sizce S8 almalımıyım? Yoksa aynı sorun olur diye A50 mi tercih etmeliyim? Cevaplarınızı bekliyorum...

S8 kullanıcısı olarak eğer tüm hayatın telefon değilse A50 al geç çünkü değmiyor. 2 sene önce S8 aldım hala kullanıyorum harika bir telefon doğru ama çoğu özelliğine bakmıyorum bile bugün olsa muhtemelen A20 & A30 alırdım. Tabi sana kalmış. Illa S serisi istiyorsan S9 al en azından.

1 yıldır s8 kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kamera olarak çok tatmin edici. Özellikle gece. Bahsettigin sorunla karşılaşmadım. Umarım karşılaşmam.

Bence Xiaomi modellerine yönelebilirsin. 2.000-2.500TL fiyat bandında Redmi Note7 cihazı var ayrıca Xiaomi donanıma dikkat eden bir marka. Üzüleceğini sanmıyorum. S8 konusu sana kalmış ben sadece extra öneri yapayım dedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı