2019 Yılında İnternet Durumu

Zaten olaya 50 avroyu TL'ye çevirerek bakmamak lazım, gerçi çevirincede yine kötü durumdayızda yani dediğim gibi 70 dolar'a 1000 Mbps internet bizde 500 TL ediyo ki bu bile acınacak durumda olduğumuzun kanıtı ordaki insanlar için bu fiyat 70 TL olarak düşünün. :D
500₺ mi? 1000 Mbps 999₺ TT'de.

Gerçekten yazık halimize layık görüldüğümüz yaşam standartı gerçekten ama gerçekten çok berbat. İnsanlarımızın durup bir düşünmesi lazım artık.
Halk devletin kendisi olduğunu bilmiyor neyi düşünecekler? 500 tane işe yaramaz giriyor meclis denen oyun parkına ya birbirlerine sövüyor ya da yumruklaşıyor. Halk bunlardan iş bekliyor, ben yapmam devlet yapsın kafası olduğu sürece 2077'de millet 25G konuşurken halk evime 100 Mbps Fiber geldi yaşasın diyecek.

Halk devletin kendisi olduğunu bilmiyor neyi düşünecekler? 500 tane işe yaramaz giriyor meclis denen oyun parkına ya birbirlerine sövüyor ya da yumruklaşıyor. Halk bunlardan iş bekliyor, ben yapmam devlet yapsın kafası olduğu sürece 2077'de millet 25G konuşurken halk evime 100 Mbps Fiber geldi yaşasın diyecek.
Neyse düşünceleri o konularda farklı olan arkadaşlar vardır forumda tartışma olmaması açısından çok detayına inmicem ama karşılıklı biyerde oturup bunları konuşuyo olsaydık açık açık konuşulcak söyleyeceğim çok şey varki Türkiyenin şu anki durumu hakkındada boşverelim diyip geçelim hocam. :) Ama şunu demek istiyorum küçüklüğümüzde hocalarımız bize amerika bizden 300 yıl ileride diye anlatırlardı. O farkın şuan 700 yıl olduğu düşüncesindeyim. :D

Türkiye'nin yüz ölçümü çok büyükse USA ne? Neden orada hız sıkıntısı yok?
Bunu gerçekten soruyor musunuz? Cevabı kendiniz de en az benim kadar iyi biliyorsunuz. Zaten yazdığım şey firmaların bunu bahane etmesi yoksa yapılamayacak bir şey değil.
Türk Telekom araplarda.
Bankaların elinde şuan. Araplar firmayı borç çukuruna soktu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı