2019 yılında iPhone 7 alınır mı?

iPhone zaten bu yüzden çok iyi. Yıllarca temiz bir şekilde kullanma şansımız var. Yazılım güncellemesi de cabası. Android bir cihaz alın ve bir yıl sonra güncellemeden mahrum kalın.

Temiz kullanım demişken; sinirlenip telefonu duvara fırlattım ve paramparça olan ekran ile yamulan kasadan sonra telefonu açmayı denediğimde kırmızı bir ekran çıktı karşıma Yani temiz kullanabilseydim daha değiştirmezdim, dediğin gibi düzgün kullanmak çok önemli.

Alınır bence kesinlikle. İphone'ların zaten en bilindik özellikleri uzun süreli kullanımlarda ilk günkine yakın performans vermesi. Onun haricinde subjektif bir yorum olarak da en gerçekçi ve güzel fotoları da iphone'lar çekiyor.

Ben tatil başlamadan önce almıştım 3200 liraya. 1 hafta sonra fiyatı 4000 liraya dayandı. Eğer 3200 lira ve civarı bulursan birde pil takıntın yoksa alabilirsin. Ama unutma Yarım saat minecraft oynayınca şarjı 60'a kadar iniyor. Yani pek oyun oynayabileceğin bir telefon değil kendisi.

Hocam cevabım net, illaki iphone alacaksanız alınır. Ama takıntım yok derseniz, kesinlikle alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…