2019 yılında iPhone 7 alınır mı?

200$ gibi bir fiyata yenilenmiş iPhone 7 almıştım bir kaç ay önce memnunum. Uzun bir süre Android kullandıktan sonra biraz kapalı gibi geldi IOS işletim sistemi o kadar.
 
Arkadaş İphone 7 Plus kullanıyor, kamerası ve kalitesi tartışılmaz seviyede iyi ama eksi yönleri de çok fazla, geçen bir zip dosyası indirmeye çalışırken 1 saat uğraştık, indirdik açmak için 2 saat uğraştık yine olmadı. Mobil veriden belli bir seviyeden sonra indirme yapamıyorsun, istediğini yapamıyorsun. Telefonu günde 2 kere şarja koyuyor, bataryası erken ölüyor ve bataryası çok pahalı. Android özgürlüktür, Samsung Galaxy S serisi telefon al rahatına bak. Eski model telefona bu kadar para verilmez. Modada değişti artık çentik ekran çerçeve kalınlığı falan gerek yok yani.
 
Kesinlikle alınır en baba android telefon 1 sene bilemedin 1.5 sene sonra üreticisi tarafından unutulup gidiyor şöyle bakmak lazım ip6 hala piyasada bolca var ve millet kullanıyor belki bataryası zayıflamıştır ama çatır çatır çalışır o dönemki rakibi Samsung s4 varmı peki tabiki yok çünkü çoktan öldü onlar.
Mümkünse plus model alın ve keyfinize bakın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı