2019 yılında iPhone 7 alınır mı?

Kardeşim neyin kafasını yaşıyorsun? isteyen ios isteyen android alır . Ben şuan android kullanıyorum hatta. Ama gerçegi solemekte fayda var . P30 lite ile iphone Xs bir mi Allah aşkına? Akıcılık olsun kamera olsun p30 lite ı ikiye katlar iphone xs. İşlemciye gelince A13 bionic en hızlı işlemci.

3000 TL telefon ile XR karşılaştırıyorsunz komik arkadaş sanırım o bütçede satılan İphone telefonlardan bahsetmiş.

XR birde Samsung S10, Huawei Mate 20 Pro gibi telefonlarla karşılaştır saçma sapan karşılaştırma yapıp daha çıkmamış telefonun işlemcisini söylemeye gerek yok.

Note 5 kullanıyorum 5 yıldır. Bozulmazsa, kırılmazsa daha da kullanırım inşallah. Hiç Iphone kullanmadım. Eksikliğini de hissetmedim. Elimdeki telefonun bile çoğu özelliğini kullanmıyorum.

Eğer Iphone a alışmışsan veya merakın varsa alınır niye alınmasın.

2009da ilk android deneyimi olarak HTC Wildfire S ile Android daha sonra iPhone 5 ile iPhone deneyimi yaşamış biriyim. Android'in "sorunlu" model algısı Nougat itibariyle tarihe karışmış durumda. Tartışmaya bakıyorum Apple daha iyi 4 cigolayt RAM ile 16 cigolayt RAM ile kapışıyor diyen bir kesim var ki sadece gülüp geçiyorum. Şimdi arkadaşlar bu türden bir kıyas yapılacaksa stock Android ile RAM tüketimini kıyaslayın. Zira üretici arayüzlerinin kullandığı sistem kaynaklarını kendi arayüzü ile kısıtlı bir firma ile kıyaslıyorsunuz. Bir diğer nokta Android çekirdeği ekosistemdeki tüm cihazlar için ortak hazırlanmış bir kernel çekirdeği kullanır. Üretici firma bu çekirdeğe kendi donanım sürücülerini ekler ve kapatır. (8.1 sonrası donanıma özel vendor ile bu sorun çözüldü. Vendor tabanlı sistemler çok daha stabil) Durum böyle iken Androidin kaynak tüketimi değerlerini yine Apple ile kıyaslamanız saçma. Android Samsung Note serisi ve Google Pixel serisi ile doğrudan iOS'a rakiptir. Bu sebepten j7-Y8-P 20 Lite gibi cihazlar kullanıp iOS abi ya demeyin komik oluyor Son olarak fiyat performans segmentine gelecek olursak kamera performansı isteniyorsa herhangi bir iPhone alınabilir ama F/P sistemli donanım isteniyorsa MIUI, OxygenOS,Stock android tabanlı Snapdragon 660 üstü herhangi bir işlemciye sahip telefon almanız yeterlidir. Paranızın karşılığını verecektir.

Plus modelini alın daha iyidir. Iphone 8 gibi olucaktır.

Şu hakikati kabullenin artık Android cephesinde amiral gemisi almıyorsan donmaya da kasmaya da her türlü soruna hazır olmanız lazım.
Dostum selam oneplus 6t telefonumu 9 ay oldu alalı hala donmadı. Hatta inanır mısın cumartesi günü saat 3 te şarjdan çıkarttım telefonu ve bu sabah 7.30da şarja taktım.. iki üç ayda bir bilgi vereceğim sana.

Millete bakılırsa hiçbir şey almamak lazım zaten.
Iphone 7'den ziyâde ben büyük ekranlı olanı öneriyorum plus modeli ya da 6S Plus daha iyi olur.
Android de seviyorsanız bu 7'nin parasına iyi olduğu söylenen telefonlar var elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…