2019'da GTX 780 Ti alınır mı?

Enes Dogannn

Hectopat
Arkadasimin bilgisayarini alacagim.

i7 2700k
8GB 2600 MHz RAM
GTX 560
Guc kaynagindan emin degilim.

2019'da hala GTX 780 Ti DCU II alinir mi?
600 TL'ye ikinci el buldum ve su an LOL, Rainbow6, PUBG, Black Desert Online disinda pek oyun oynamayi dusunmuyorum. Mantikli bir secim olur mu?

Simdiden cok tesekkurler...

Cok eski bir ekran karti evet ama cok iyi FPS benchmark sonuclari var eski olmasinin bir zararini gorur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan F/P olarak en iyi kartlar RX 570, 580, RTX 2060
650 tl ye bulamam ama onları.
Guc tuketimi acisindan cok fazla oldugu aşikar. 780 TI DCU II ayarinda az guc tüketimi olan ve benzer fiyatli bildiginiz ekran karti var mi ?
Şuan F/P olarak en iyi kartlar RX 570, 580, RTX 2060

Şöyle birsey var ama inno3d nedir ne degildir bilmiyorum 1050 TI ama ne kadar iyidir kalitelidir bilmiyorum.

Son düzenleme:
Guc tuketimi acisindan cok fazla oldugu aşikar. 780 TI DCU II ayarinda az guc tüketimi olan ve benzer fiyatli bildiginiz ekran karti var mi ?

Şöyle birsey var ama inno3d nedir ne degildir bilmiyorum 1050 TI ama ne kadar iyidir kalitelidir bilmiyorum.

Şuan aklıma gelmiyor ne olabileceği fakat bunlardan başka seçenek görülmüyor gibi RX 560 var 1050 Ti ile bazen aynı, bazen geçiliyor aynı şekilde geçebiliyor FPS değerleri olarak fakat güncellik bakımından, fiyat bakımından 1050 Ti'dan daha iyi 2. elini 500tl'ye bile bulabilirsin en kaliteli olanı alırsın almışken.

Inno3D kullanıyorum ben 1 yıldır sıkıntısız gayet de memnunum. 1070 Ti kullanıyorum. Ayriyetten
Nvidia Yetkili Grafik Kart Ortakları arasındadır.

İstersen şöyle bir video da var;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı