Çözüldü Alışveriş sitelerinde çift kart nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

azucar22

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Herkese güzel haftalar diliyorum.
Trendyol veya Hepsiburada üzerinden PS5 almak istiyorum. Ödemeyi ise çift kartla yapmak istiyorum. Yani bir karttan 10.000 TL nakit çektirmeyi kalanını ise kredi kartına taksitlendirmeyi istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim? Bu konu hakkında destek olabilir misiniz?

Çözüm
Hepsiburada üstünden direkt ödeme seçenekleri kısmında Çoklu Kart ile Ödeme seçeneği var diğer ödeme seçenekleri sekmesi altında.

Trendyol'da bu seçenek yok ama nakit çektireceğiniz karttan Trendyol Cüzdan'a bakiye yükleyip işlemin kalanını diğer kartınızla tamamlayabilirsiniz.
Hepsiburada üstünden direkt ödeme seçenekleri kısmında Çoklu Kart ile Ödeme seçeneği var diğer ödeme seçenekleri sekmesi altında.

Trendyol'da bu seçenek yok ama nakit çektireceğiniz karttan Trendyol Cüzdan'a bakiye yükleyip işlemin kalanını diğer kartınızla tamamlayabilirsiniz.

Çözüm
Hepsiburada üstünden direkt ödeme seçenekleri kısmında çoklu kart ile ödeme seçeneği var diğer ödeme seçenekleri sekmesi altında.

Trendyol'da bu seçenek yok ama nakit çektireceğiniz karttan Trendyol cüzdan'a bakiye yükleyip işlemin kalanını diğer kartınızla tamamlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı