2019'da GTX 780 Ti alınır mı?

Şuan aklıma gelmiyor ne olabileceği fakat bunlardan başka seçenek görülmüyor gibi RX 560 var 1050 Ti ile bazen aynı, bazen geçiliyor aynı şekilde geçebiliyor FPS değerleri olarak fakat güncellik bakımından, fiyat bakımından 1050 Ti'dan daha iyi 2. elini 500tl'ye bile bulabilirsin en kaliteli olanı alırsın almışken.
Ya bakiniyorum ediyorum ama 500-550 arasi bir kart bulamiyorum yani keske RX 560 fiyatlari 800-1000 tl arasi ikinci el anlamadim ben de.
bir tane RX 560 2GB buldum ama 2GB olmasi beni biraz endiselendiriyor. Ne yapsam bilemedim.

Ya bakiniyorum ediyorum ama 500-550 arasi bir kart bulamiyorum yani keske RX 560 fiyatlari 800-1000 tl arasi ikinci el anlamadim ben de.
bir tane RX 560 2GB buldum ama 2GB olmasi beni biraz endiselendiriyor. Ne yapsam bilemedim.
Şuan Sahibinden'e baktım RX 560'ın fiyatları ortalama 500tl. Bence sen yanlış yerlere bakmışsın.

Şuan Sahibinden'e baktım RX 560'ın fiyatları ortalama 500tl. Bence sen yanlış yerlere bakmışsın.
Elden teslim almak istedigim icin Eskisehir-Kutahya da ariyorum. Keske denk getirebilsem bir 560 4GB.
Ben de ondan bahsediyorum zaten 500TL ye çok rahat alabilirsin bu kartı hatta o fiyata alabileceğin en iyi kart bence.
Eskisehir Kutahya da ariyorum elden teslim almak istedigim icin ama maalesef bulamadım.

Maalesef bütçem 500 tl civarı. Bu yuzden ikinci el ariyorum. Sahibinden gibi biryerden de daha once alisveris yapmadim yani guvenemiyorum elden almak gibi bir niyetim var.

550/560 yeni olsa bile 780 Ti'den çok düşük performanslı kartlardır. Avantajları düşük güç tüketimi ve servis garantisi olur.

560'ı birebir test ettim 1050 Ti ile ve arasındaki fiyat kadar fark olmadığını gördüm. RX 550 ben de tavsiye etmem hatta 780 ti alınabilir onun yerine fakat 500TL'ye bile FreeSync monitörler varken bence RX 560 alınıp en azından daha sonrasından o monitörler alınabilir illaki tekrardan satılabilir bu kart hiç bir zaman elde kalmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı