2019'da kutulu oyun almak

CrCn

Decapat
Bilgisayara oyun almak istiyorum fakat kutulu oyunlara sempatik olduğumdan dolayı dijital olarak almak istemiyorum. Oyunu kutulu alsam hata yapmış olur muyum? Cevaplar için teşekkürler.

Çözüm
Hislerini çok iyi anlıyorum ama şöyle bi durum da var, CD kırılabilir çizilebilir de steam vs platformları ömürlük.
Kutulu oyunlarda oyunun Steam keyini (yada hangi platformda ise onun) veriyor her ihtimale karşı.
Bilgisayara oyun almak istiyorum fakat kutulu oyunlara sempatik olduğumdan dolayı dijital olarak almak istemiyorum. Oyunu kutulu alsam hata yapmış olur muyum? Cevaplar için teşekkürler.
Eğer DVD okuyucunuz varsa alın benimde 5-6 tane kutulu oyunum var onları saklamanın hissi ayrı tavsiye ederim. :)
Fiyat aynıysa kutuluyu tercih edebilirsiniz ancak 1 kuruş bile fazla vermeye değmeyeceğini düşünüyorum.

Hislerini çok iyi anlıyorum ama şöyle bi durum da var, CD kırılabilir çizilebilir de steam vs platformları ömürlük.
Kutulu oyunlarda oyunun Steam keyini (yada hangi platformda ise onun) veriyor her ihtimale karşı.
Eğer DVD okuyucunuz varsa alın benimde 5-6 tane kutulu oyunum var onları saklamanın hissi ayrı tavsiye ederim. :)

Çözüm
Bildiği gibi neredeyse tüm PC oyunlarını Aral getiriyor ülkemize kutulu olarak. Bir de bilkom var. Yurt dışından da getirtebilirsin, fakat hem vergi, hem de kodlar bölge kilitlemeli. D&R, MediaMarkt gibi yerlerden de bakabilirsin, oraya da Aral gönderiyor zaten. Bikom'dan MW11'i ve The Witcher 3'ü alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı