2019'da oynanacak MMORPG tavsiyesi

Merhaba, öncelikle Diablo serisi bir MMO değil. Co-op moduna sahip bir action RPG. Sen oynarken senin oyununa atlayıp beraber takıldığın 2 3 kişi oluyor. Online oynuyorsun ama MMO olmuyor. Çünkü Diablo da oyun sonuçta bitiyor. Onun dişında WOW oynamak istiyorsan eğer , aklına ne geliyorsa sorabilirsin.
Sorumlarım şunlar ek paketlerin hepsi alınmalı mı?birde aylık para vermek yerine oyun içindeki parayla gün satın alına biliyormuş bu iş nasıl oluyor çok zaman alıyor mu?

Sorumlarım şunlar ek paketlerin hepsi alınmalı mı?birde aylık para vermek yerine oyun içindeki parayla gün satın alına biliyormuş bu iş nasıl oluyor çok zaman alıyor mu?
O dediğin çok zor end game dedikten sonra oluyor sürekli gold kasman gerekecek. Ek paketi de alman lazım. Kurdan dolayı Wow oynanmaz.

Şuan da indirimde sadece tek bir paket alarak oyuna girebiliyorsun. (15 EUR). Oyun içinde kazandığın parayla yani goldlar ile game time alabilirsin ama zaman harcaman lazım. AH' de ( Auction House ) senin gibi yüzbinlerce insan var. Senin sattığın birçok malzemeyi satan insanlarla rekabet etmen lazım. Tek bir karakterle yapman mümkün değil , ayrıca tek başına oynaman pek kolay değil. ( Yıllarını vermen lazımdı :) ) Ama paramı veririm dersen oynarsın (Aylık). Şuanki 380 ilvl ( item level ) civarına kadar bile gelebilirsin ama Mytich Dungeonlarda yada Raidlerde hep geride kalırsın. Progress yapamassın. Herkes 14 15+ M+ yaparken sen 10 zor yaparsın. Yada Uldirde mytich de 2 boss zor kesersin. Sürekli en iyi adamları izleyip taktipleri izlemen lazım. Hergün wowhead yada bunun gibi siteleri takip etmen lazım. En ufak bir patch de senin karakterinle ilgili bir skill değişikliğini takip etmen lazım gibi. Bunların hepsi eski arkadaşlarına yada network üne bağlı. WOW zor bir oyun. Hep öyle oldu herzmanda öyle olacak. Ben oyun içi gold ile game time alınma çıktığından beri para vermedim ama ondan önce hep verdim. ( 2004 den beri oynuyorum aralıklarla. Not diyo ya arkadaşlar :D ondan yazdım.)Hatta Azeroth ve Call Of Duty Blackops u da bedava aldım öyle diyim. En zor MMORPG dir World of Warcraft . Raidlerde en ufak bir hatanda sıkıntı yaşarsın , para kasamassın. Ama zamanın varsa oyunu öğrenirsen, herşey beleşe gelir. Zaman lazım . :)

O dediğin çok zor end game dedikten sonra oluyor sürekli gold kasman gerekecek. Ek paketi de alman lazım. Kurdan dolayı Wow oynanmaz.
Kurdan dolayı WOW oynanmaz diye bişi yok. MMORPG de end game diye bişi de yok. Adı üstünde Massive .Sadece en son gelen raid de son bossu en üst seviye zorlukta kesersen end game diye bilirsin. Zaten yapabilen ilk 20 kişi . Method klanı oluyo falan. Ama end game yapman çok zor olduğundan :) end game olayı yok. Ben yeni kastığım FrostMage imi 2 haftada 373 ilvl yaptım. Örnek :) .
Raider.io dan SC atıyım hatta. ( Nick: İllumaria - Şu özürlü windowsdan Sc alamadım bir türlü )
asdasdasd.jpg

(2 aydır oynamıyorum bu karakterle birde )

Dolar kuru 5.00-5.50 civarında gezinirken ne kadar güzel olursa olsun oynanmıyor.Yıllardır oynarım dolar yüzünden bırakmak zorunda kaldığım bir oyun, hala üstüne oyun bulamadım o ayrı konu.

Zaman sıkıntınız varsa normal. Evet EURO kuru sıkıntı yaratır.

Ben oyun içi gold ile game time alınma çıktığından beri para vermedim ama ondan önce hep verdim. ( 2004 den beri oynuyorum aralıklarla. Not diyo ya arkadaşlar :D ondan yazdım.
Sürekli WOW başında oturmayan bir insanın gold farmlaması biraz zor oluyor hocam, günde belli bir saat zevk almak için girip PVP-PVE den feragat edip farm yapmak biraz sıkıcı geldiği için gold ile game time almak biraz zor oluyor

Zaman sıkıntınız varsa normal. Evet EURO kuru sıkıntı yaratır.
Classic zamanından beri oynarım ve forumlar'da WOW konusu açılınca bile şeytana uyup hesabı açasım geliyor :)

Son düzenleme:
Sürekli WOW başında oturmayan bir insanın gold farmlaması biraz zor oluyor hocam, günde belli bir saat zevk almak için girip PVP-PVE den feragat edip farm yapmak biraz sıkıcı geldiği için gold ile game time almak biraz zor oluyor
Wow zor diye söyledim. Zaman lazım.
Classic zamanından beri oynarım ve forumlar'da WOW konusu açılınca bile şeytana uyup hesabı açasım geliyor :)
Yine sölüyorum zor :D . Zaman lazım

Kesinlikle GuildWars 2 tavsiye ediyorum..World of Warcraft, Aion, Black Desert, LOTR Online, Blade And Soul, Shaiya hepsini uzun uzun oynadım.Hiçbirisi bağlamadı, zorla keyif almaya çalışıyorum ona rağmen gram zevk vermiyor. Shaiya mükemmel pvp sistemi olan bir oyundu. Alt yapısı çok güzeldi rütbe sistemi fakat mahfedilip hiç edilen oyunlar listesine girdi.. Blade and Soul oynanış dinamikleri güzel grafikler tatlı, sevimli bir hikaye fakat 5v5 pvp bana göre değildi. Alışmıştım bir kere shaiyadan world vs world mevzuna bir pvp alanında bir çok pk yüzü geçkin oyuncu olmalıydı. World of Warcraft milattan önce kalma bir bilgisayarınız varsa mecburen oynanabilecek bir oyun fakat ona vereceğiniz aylık ücret ile çok güzel bir bilgisayar alınabilir.. Bu devirde o grafikler gerçekten çekilir gibi değil.. Fakat aylık ödeme durumu oyunu güçlü kılan özellik yapımcı firmanın para kazanmak için oyunculara kırk takla attırma gibi bir çabası yok.. Bu mmorpg bolluğunda aç kalmış birisi olarak GuildWars 2 yede bir şans vermek istedim.. Gerçekten oynanabilecek en güzel mmorpg diyebilirim bu dönemde. Free olmasına rağmen yapımcının herhangi bir maddi dayatmasıyla karşılaşmıyorsunuz. Pve sistemi geçekten harika. Online bir oyun olmasaydı bile oyuna bağlayacak bir görev sistemi. Kalabalık yardımsever oyuncu kitlesi. Boş bir harita değil her yer dolu dolu ve bu doluluk asla rahatsızlık vermiyor. En can alıcı noktasıda bosslar ve pvp sistemi.. Büyük savaşlar mı istiyosun, onlarca kişinin boss kestiği günleri mi özledin, güzel grafikler mi arıyosun, diğer saçmalıkları bırak ve GuildWars 2 ye gel.

Kesinlikle GuildWars 2 tavsiye ediyorum..World of Warcraft, Aion, Black Desert, LOTR Online, Blade And Soul, Shaiya hepsini uzun uzun oynadım.Hiçbirisi bağlamadı, zorla keyif almaya çalışıyorum ona rağmen gram zevk vermiyor. Shaiya mükemmel pvp sistemi olan bir oyundu. Alt yapısı çok güzeldi rütbe sistemi fakat mahfedilip hiç edilen oyunlar listesine girdi.. Blade and Soul oynanış dinamikleri güzel grafikler tatlı, sevimli bir hikaye fakat 5v5 pvp bana göre değildi. Alışmıştım bir kere shaiyadan world vs world mevzuna bir pvp alanında bir çok pk yüzü geçkin oyuncu olmalıydı. World of Warcraft milattan önce kalma bir bilgisayarınız varsa mecburen oynanabilecek bir oyun fakat ona vereceğiniz aylık ücret ile çok güzel bir bilgisayar alınabilir.. Bu devirde o grafikler gerçekten çekilir gibi değil.. Fakat aylık ödeme durumu oyunu güçlü kılan özellik yapımcı firmanın para kazanmak için oyunculara kırk takla attırma gibi bir çabası yok.. Bu mmorpg bolluğunda aç kalmış birisi olarak GuildWars 2 yede bir şans vermek istedim.. Gerçekten oynanabilecek en güzel mmorpg diyebilirim bu dönemde. Free olmasına rağmen yapımcının herhangi bir maddi dayatmasıyla karşılaşmıyorsunuz. Pve sistemi geçekten harika. Online bir oyun olmasaydı bile oyuna bağlayacak bir görev sistemi. Kalabalık yardımsever oyuncu kitlesi. Boş bir harita değil her yer dolu dolu ve bu doluluk asla rahatsızlık vermiyor. En can alıcı noktasıda bosslar ve pvp sistemi.. Büyük savaşlar mı istiyosun, onlarca kişinin boss kestiği günleri mi özledin, güzel grafikler mi arıyosun, diğer saçmalıkları bırak ve GuildWars 2 ye gel.
hocam merhaba,guild wars 2 nin online oyuncu durumu nedir şuan? Şehirler dolu,kasılma bölgelerinde oyuncular var ve pvp bölgelerinde pvp atan insanlar var ise başlamak istiyorum ama tam tersi ise param boşa gitmesin hiç. Bilgilendirirsen sevinirim 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı