KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 3 Eylül 2019 #61 Silinen üye dedi: Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yüklüyorum inşallah sıkıntı olmaz. Fakat 5,5 GB yüklüyor normal midir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Silinen üye dedi: Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yüklüyorum inşallah sıkıntı olmaz. Fakat 5,5 GB yüklüyor normal midir?
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 3 Eylül 2019 #62 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Yüklüyorum inşallah sıkıntı olmaz . Fakat 5,5 GB yüklüyor normal midir ? Genişletmek için tıkla... Güncellemeler olduğu için.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Yüklüyorum inşallah sıkıntı olmaz . Fakat 5,5 GB yüklüyor normal midir ? Genişletmek için tıkla... Güncellemeler olduğu için.
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 3 Eylül 2019 #63 Silinen üye dedi: Güncellemeler olduğu için. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız çalışır mı? Soruyorum çünkü en son Windows 7 kurarken bilgisayarı çökeltmiştimde ondan Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Silinen üye dedi: Güncellemeler olduğu için. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız çalışır mı? Soruyorum çünkü en son Windows 7 kurarken bilgisayarı çökeltmiştimde ondan
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #64 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Sıkıntısız çalışır mı? Soruyorum çünkü en son Windows 7 kurarken bilgisayarı çökeltmiştimde ondan Genişletmek için tıkla... Ben buradan indiriyorum hiçbir sıkıntı olmamıştı Rufua ile yazdırıyordum belleğe. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Sıkıntısız çalışır mı? Soruyorum çünkü en son Windows 7 kurarken bilgisayarı çökeltmiştimde ondan Genişletmek için tıkla... Ben buradan indiriyorum hiçbir sıkıntı olmamıştı Rufua ile yazdırıyordum belleğe.
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #65 Silinen üye dedi: Ben buradan indiriyorum hiçbir sıkıntı olmamıştı Rufua ile yazdırıyordum belleğe. Genişletmek için tıkla... Ben direkt yükleyeceğim öyle olur di mi? Setup'tan hani. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Silinen üye dedi: Ben buradan indiriyorum hiçbir sıkıntı olmamıştı Rufua ile yazdırıyordum belleğe. Genişletmek için tıkla... Ben direkt yükleyeceğim öyle olur di mi? Setup'tan hani.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #66 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Ben direkt yükleyeceğim öyle olur dimi ? Setup'tan hani . Genişletmek için tıkla... İSO dosyası olarak iniyor belleğe kurmanız lazım çok basit işlemler Technooat'tan izleyebilirsiniz
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Ben direkt yükleyeceğim öyle olur dimi ? Setup'tan hani . Genişletmek için tıkla... İSO dosyası olarak iniyor belleğe kurmanız lazım çok basit işlemler Technooat'tan izleyebilirsiniz
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #67 Silinen üye dedi: ISO dosyası olarak iniyor belleğe kurmanız lazım çok basit işlemler Technooat'tan izleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tamam ISO'yu açtığımda Setup var oradan kuracağım işte. Yoksa öyle değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Silinen üye dedi: ISO dosyası olarak iniyor belleğe kurmanız lazım çok basit işlemler Technooat'tan izleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tamam ISO'yu açtığımda Setup var oradan kuracağım işte. Yoksa öyle değil mi?
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #68 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Tamam ISO'yu açtığımda Setup var oradan kuracağım işte. Yoksa öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... O setup dosyasını pek bilmiyorum direkt yazdırdığım için. İsterseniz bir deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Tamam ISO'yu açtığımda Setup var oradan kuracağım işte. Yoksa öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... O setup dosyasını pek bilmiyorum direkt yazdırdığım için. İsterseniz bir deneyin.
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #69 Silinen üye dedi: O setup dosyasını pek bilmiyorum direk yazdırdığım için. İsterseniz bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim knk. Bir de LOL oynuyor musun? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Silinen üye dedi: O setup dosyasını pek bilmiyorum direk yazdırdığım için. İsterseniz bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim knk. Bir de LOL oynuyor musun?
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #70 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Deneyeceğim knk . Birde LoL oynuyor musun ? Genişletmek için tıkla... Maalesef. PUBGM veya GTAV istersen gelebilirim.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Deneyeceğim knk . Birde LoL oynuyor musun ? Genişletmek için tıkla... Maalesef. PUBGM veya GTAV istersen gelebilirim.