KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #71 Silinen üye dedi: Maalesef. PUBGM veya GTAV istersen gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Windows 7'den sonra GTA 5'i belki indiririm. Steam var mı? Adım Rocketiger eğer Steam'ın varsa ekle. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Silinen üye dedi: Maalesef. PUBGM veya GTAV istersen gelebilirim. Genişletmek için tıkla... Windows 7'den sonra GTA 5'i belki indiririm. Steam var mı? Adım Rocketiger eğer Steam'ın varsa ekle.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #72 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Windows 7'den sonra GTA 5'i belki indiririm. Steam var mı? Adım Rocketiger eğer Steam'ın varsa ekle. Genişletmek için tıkla... Hocam imzamda bulunun sayfama gelin orada konuşalım isterseniz burayı kirletmeyelim Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Windows 7'den sonra GTA 5'i belki indiririm. Steam var mı? Adım Rocketiger eğer Steam'ın varsa ekle. Genişletmek için tıkla... Hocam imzamda bulunun sayfama gelin orada konuşalım isterseniz burayı kirletmeyelim
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #73 Silinen üye dedi: Hocam imzamda bulunun sayfama gelin orada konuşalım isterseniz burayı kirletmeyelim Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun dostum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Silinen üye dedi: Hocam imzamda bulunun sayfama gelin orada konuşalım isterseniz burayı kirletmeyelim Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun dostum.
abd boom Decapat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 168 4 Eylül 2019 #74 Windows 7 gayet güzel ve performanslı bir işletim sistemi düşük RAM + HDD senaryosunda kesinlikle Windows 7 denenmeli.
Windows 7 gayet güzel ve performanslı bir işletim sistemi düşük RAM + HDD senaryosunda kesinlikle Windows 7 denenmeli.
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #75 Kuramadım Windows sertifikası mı ne varmış benim kurduğumda o yok muş işte. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #76 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Beyler kuramadım Windows sertifikası mı ne varmış benim kurduğumda o yok muş işte . Genişletmek için tıkla... Flash bellekle mi denediniz?
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Beyler kuramadım Windows sertifikası mı ne varmış benim kurduğumda o yok muş işte . Genişletmek için tıkla... Flash bellekle mi denediniz?
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #77 Silinen üye dedi: Flash bellekle mi denediniz? Genişletmek için tıkla... Sen kaç saat online'sın KNK . Ve CD ile denedim normal denedigimde 0x0 gibi bir hata verdi. CD'den denediğimdeyse işte sertifika hatası veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Silinen üye dedi: Flash bellekle mi denediniz? Genişletmek için tıkla... Sen kaç saat online'sın KNK . Ve CD ile denedim normal denedigimde 0x0 gibi bir hata verdi. CD'den denediğimdeyse işte sertifika hatası veriyor.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #78 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Sen kaç saat online'sın KNK . Ve CD ile denedim normal denedigimde 0x0 gibi bir hata verdi. CD'den denediğimdeyse işte sertifika hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... CD'den denemediğinizde neyle denediniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Sen kaç saat online'sın KNK . Ve CD ile denedim normal denedigimde 0x0 gibi bir hata verdi. CD'den denediğimdeyse işte sertifika hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... CD'den denemediğinizde neyle denediniz?
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #79 Silinen üye dedi: CD'den denemediğinizde neyle denediniz? Genişletmek için tıkla... Windows 7 0x0 hatası gibi bir şey verdi CD'den denediğimde. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Silinen üye dedi: CD'den denemediğinizde neyle denediniz? Genişletmek için tıkla... Windows 7 0x0 hatası gibi bir şey verdi CD'den denediğimde.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #80 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Windows 7 0x0 hatası gibi bir şey verdi CD'den denediğimde. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de CD'den denemediğinizde neyle denediniz diye soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Windows 7 0x0 hatası gibi bir şey verdi CD'den denediğimde. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de CD'den denemediğinizde neyle denediniz diye soruyorum.