AsosyalPanda Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 30 Çözümler 1 4 Eylül 2019 #81 HakanCT dedi: Geçmenize gerek yok. Sisteminiz yeterli. SSD yoksa almanızı öneririm. Windows 7 ölü bir işletim sistemi? Genişletmek için tıkla... Bence yanlış bir düşünce. Win 7 bir çok sisteme göre daha iyi oyun performansı verir ama bence de Win 10 kalsın. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
HakanCT dedi: Geçmenize gerek yok. Sisteminiz yeterli. SSD yoksa almanızı öneririm. Windows 7 ölü bir işletim sistemi? Genişletmek için tıkla... Bence yanlış bir düşünce. Win 7 bir çok sisteme göre daha iyi oyun performansı verir ama bence de Win 10 kalsın.
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #82 Silinen üye dedi: Tamam bende CD'den denemediğinizde neyle denediniz diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hee tamam, düz setup'tan denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Silinen üye dedi: Tamam bende CD'den denemediğinizde neyle denediniz diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hee tamam, düz setup'tan denedim.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #83 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Hee tamam, düz setup'tan denedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bellekten deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Hee tamam, düz setup'tan denedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bellekten deneyin.
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #84 Silinen üye dedi: Hocam bir de bellekten deneyin. Genişletmek için tıkla... Bellek yok . :/
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #85 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Bellek yok. :/ Genişletmek için tıkla... Hocam Daemon Tools veya Ultra İSO gibi programlardan mı açıyorsunuz ISO'yu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Bellek yok. :/ Genişletmek için tıkla... Hocam Daemon Tools veya Ultra İSO gibi programlardan mı açıyorsunuz ISO'yu?
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #86 Silinen üye dedi: Hocam Daemon Tools veya Ultra İSO gibi programlardan mı açıyorsunuz ISO'yu? Genişletmek için tıkla... Dosya gezgini ile açıyorum. (Windows ' un programı varya o işte . )
Silinen üye dedi: Hocam Daemon Tools veya Ultra İSO gibi programlardan mı açıyorsunuz ISO'yu? Genişletmek için tıkla... Dosya gezgini ile açıyorum. (Windows ' un programı varya o işte . )
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #87 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Dosya gezgini ile açıyorum. (Windows ' un programı varya o işte . ) Genişletmek için tıkla... Birde Daemon Tools yükleyerek açar mısınız?
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Dosya gezgini ile açıyorum. (Windows ' un programı varya o işte . ) Genişletmek için tıkla... Birde Daemon Tools yükleyerek açar mısınız?
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Eylül 2019 #88 Windows 7 kullanıyorum çünkü ses kartı programı açılmıyor Windows 10'da.
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 4 Eylül 2019 #89 Silinen üye dedi: Birde Daemon Tools yükleyerek açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Fark ne? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 4 Eylül 2019 #90 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Fark ne ? Genişletmek için tıkla... Belki dosya gezgini açarken doğru açmamış olabilir veya bir sıkıntı çıkmış olabilir.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Fark ne ? Genişletmek için tıkla... Belki dosya gezgini açarken doğru açmamış olabilir veya bir sıkıntı çıkmış olabilir.