2019'da Xbox One S alınır mı?

257325

Hectopat
Arkadaşlar elimde 1050 laptop var az çok oyun oynatıyor ve 2. El xbox gamepass'im var bunu değerlendirmek için xbox one s almak istiyorum. Sizce mantıklı mı, kaç sene daha gider bu konsol, oyun performansı iyi midir? (yıllık 65 tl ye ea accesde alıcam, hikayeli oyun sever ve oynarım cyberpunk 2077 gibi). Yoksa bunun yerine masaüstü rx 590/580 li bir sistem mi toplamak mantıklı önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önümüzdeki sene yeni konsollar çıkıyor ama muhtemelen şuankilere destek uzun seneler daha devam eder. Uygun bir fiyata bulabildiysen ve konsolda oynama becerin varsa almaya değer. 580/590'lı sistemler bile artık yeni çıkan veya geçtiğimiz senelerde çıkan bazı oyunları 1080P 60FPS'te oynatmaya yetmiyor yerine göre ama sen bilirsin. EA Access veya Game Pass gibi abonelikler için alıyorsan hepsi ve fazlası bu yıl sonuna kadar PC'ye de geliyor.

Hikayeli oyun seviyorsan PS4 Slim öneririm. XB1 istersen ikinci elde 1000 lira altına One kasalar var. Beni kesmez ve illa XB istiyorum dersen de XB1 X al ucuza arayarak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı