Ben de bu işlerin arasındayım (öğretmen falan zannetmeyin, 14 yaşında bu işi hobi olarak yapan çocuğum) küp çözdürmek, yazıcı yapmak, yada o videodaki gibi joystick kullanarak güzel şeyler yapmak isterdim ancak annem ve babam dışında yardımcı olan kimse yok. Sizin gibi öğretmenimin olmasını çok isterdim. Devletin böyle işlere el atması lazım, resim yada müzik dersi gibi derslerin yanına seçmeli olarak bir de yazılım yada robotik kodlama dersleri fena olmazdı. Yeteneği olanların değil de sınavda lanet 3-5 soruyu doğru yapanların yanında olan eğitim sistemi ne işe yarar?Küp çözen EV3 yaptırtmıştım ben, 11. sınıflara... Güzel projelere benziyor.![]()
Hocam, "11. sınıflara yaptırdım." yazınca sizi öğretmen zannettim@Steve Rogers öğretmen değilim, mezun olduğum liseye bir sene robotik klübü için gitmiştim. Lisedeyken de aktiftim, devam ettirdim öyle.![]()
Çocuklar 11. sınıftaydı çünkü.Hocam, "11. sınıflara yaptırdım." yazınca sizi öğretmen zannettim.
@Steve Rogers öğretmen değilim, mezun olduğum liseye bir sene robotik klübü için gitmiştim. Lisedeyken de aktiftim, devam ettirdim öyle.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.