2020 kötü bir yıl mı olacak sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E

Eğer corona virüsünden bahsediyorsan köpekleri canlı canlı pişiren, yeni doğmuş hareket eden fareleri canlı kanlı yiyen (daha sayarım) rezil Çinlilerden yani insan görünümlü canavarlardan bahsediyorsan hak ediyorlar o virüsü gebersinler kıpırdayan bir şey görmesinler bir şey kıpırdasın tamam bu yenir diyip vahşice yiyorlar kimini canlı kimini canice pişirerek istersen daha yazarım ama ceza yiyebilirim.
Asıl sorun o virüsün Çin'de kalıp kalmayacağı.

Çok tatsız başladı umarım böyle devam etmez.

Yıl sonu ekonomi daha da kötü olacak.Geçtiğimiz yılları mumla arar olacağız.Yıl sonuna savaslar artık iyice patlak verecek kimin kime saldırdığı ayan açık ortaya çıkacak ve yine olan yüzlerce sivil insanlara çocuklara garibanlara olacak.(Buraya yazıyorum dolar 7.5TL olacak.İhracat arttı iyiyiz gelişiyoruz diye haber yapılacak😡.)

Yıl sonu ekonomi daha da kötü olacak.Geçtiğimiz yılları mumla arar olacağız.Yıl sonuna savaslar artık iyice patlak verecek kimin kime saldırdığı ayan açık ortaya çıkacak ve yine olan yüzlerce sivil insanlara çocuklara garibanlara olacak.(Buraya yazıyorum dolar 7.5TL olacak.İhracat arttı iyiyiz gelişiyoruz diye haber yapılacak😡.)
Kardeş nettin ya vur dedik öldürdün. Bu arada inşallah daha da kötüye gitmez genelde böyle mesajlar gerçekleşiyor sonra adam 1 sene öncesinden söylemiş diyoruz umarım öyle olmaz. :)

@Hells Bells Maalesef ben de bu kadar sert çıkmasam da hak veriyorum. İyilik günden güne azalıyor. Sonuçlarına hep masumlar katlanır :)
İyilik azalıyor mu bilemiyorum ama iyilikler artık göz önünde tutulmuyor kötü olan ne varsa daha çok göz önünde. Tabi yıllar geçtikçe daha da kötüye gideceğiz dünyanın nüfusu sürekli artıyor ve kaldıramıyor küresel ısınma, salgınlar, savaşlar, yetersiz kaynaklar vs. pek çok şey daha sayılabilir git gide daha da kötü olacak zaten ama bir dönüm noktası olacak diye düşünüyorum hep bir yerden sonra değişecek diye zor ama umut ediyor insan işte. İnsanlar doğaya zarar vermemeyi öğrenecek, nüfusu belli bir ölçüde tutacak kaynaklarımızı daha düzgün kullanacağız bir video geldi aklıma belki şöyle olabiliriz bir gün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyilik azalıyor mu bilemiyorum ama iyilikler artık göz önünde tutulmuyor kötü olan ne varsa daha çok göz önünde. Tabi yıllar geçtikçe daha da kötüye gideceğiz dünyanın nüfusu sürekli artıyor ve kaldıramıyor küresel ısınma, salgınlar, savaşlar, yetersiz kaynaklar vs. pek çok şey daha sayılabilir git gide daha da kötü olacak zaten ama bir dönüm noktası olacak diye düşünüyorum hep bir yerden sonra değişecek diye zor ama umut ediyor insan işte. İnsanlar doğaya zarar vermemeyi öğrenecek, nüfusu belli bir ölçüde tutacak kaynaklarımızı daha düzgün kullanacağız bir video geldi aklıma belki şöyle olabiliriz bir gün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle haklısınız, insanlar kötü olsa da işlerine geleni göz önünde bulunduruyor. Ama maalesef bu durum tersine dönecekmiş gibi görünmüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı