2020 Steam Yaz İndirimlerinden hangi oyunları satın aldınız?

Param olsaydı Garry's Mod alacaktım. Ama bu indirimde beni üzdü ve paramın yeteceği kadar indirime girmedi. Hacknet diye bir oyun buldum onu almayı düşünüyorum. 5.39 TL ile alınabilecek güzel oyunlar varsa önerileriniz bekliyorum.
 
Undertale aldım. 15 TL civarı param kaldı var mı Undertale tarzı veya kesinlikle oynamalısın dediğiniz oyunlar?

Sistemim Vega 3+ 4 GB Ram
Punch Club, Papers Please, Replica oyunlarına göz atabilirsin tavsiye ederim.
 
Don't Starve Together

Hangisini onerirsiniz:
Elder Scrolls Online mi Skyrim special edition mi? Neden?
The Long Dark mi Subnautica mi?

İlla içlerinden biriyse oyun süresi olarak skyrim special edition tavsiye ederim içerik çok tekrar oynattırıyor online önermem, ama hayatta kalma oyunlarını seviyorsan birazda gerçekçi olsun hem hikayesi hemde sandbox moduda olsa olur diyorsan sürekli güncellenen bir oyun The Long Dark diyorum. Ayrıca kendim için bakınıyorum muhtemelen Borderlands 3 almayı planlıyorum sistemim RDR2 için yeterli değil yine videolara baktım youtube'dan orta ayarlarda 1080p de 45 50 fps falan veriyor tatmin etmeyeceği için hiç girişmedim.
 
ESOyu sectim arkadaslarimla oynamak icin. Skyrim cok sık indirime giriyormus eger elder scrolls serisini seversem onu almayi tekrar dusunurum.
The Long dark bayagi guzele benziyor fiyat da uygun.
Eso + The Long Dark toplamda 52 tl falan olyyor 60 tl ustune cikmak istiyorum 10tl hediyeyi kullanmak icin onereceginiz oyun var mi??
Apayri bir soru olucak ama Destiny 2'nin dlcleri de indirimdeymis. Forsaken almaya deger mi yoksa beyond the light'mi bekliyim. Bazi cok oynanmayan yerler yeni dlcyle silinecekmis. Dlcleri etkileyip etkilemeyeceginden kararsiz kalmistim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı