2020 Yılında Xbox One S mi? Yoksa PC mi?

Demeanour

Hectopat
2000 TL param var ve arada kaldım.1799TL ile Hepsiburada`da Microsoft Xbox One S 1 TB All-Digital Edition 4K Ultra HD Fiyatı böyle bir Xbox One S var bunu mu alsam yoksa 2000 TL ile taksitle 3000-4000 TL`lik bir PC mi alsam karar veremedim.Bütçem az olduğu için Xbox One S daha iyi bir tercih gibi görünüyor benim için kalan parayla da yanına bir de Gamepass Ultimate almayı düşünüyorum.Ancak sizin yorumlarınızı da merak ediyorum.Eğer indirimi biterse Xbox One S`in diğerlerine de bakacağım yani indirim önemli değil.

Bu tamamen şahsi bir konudur adam konsol severse konsal alır sevdiği oyunlar konsolda vardır ama ne oynamak istiyorsunuz asıl konu bu. Yanınıza bir kahve ve bir kap çerez le beraber televizyonun karşısına oturarak hikaye oyunları oynarsınız veya arkadaşlarla pes. Bilgisayarda ise monitörün başına geçerek kulaklığını takarak csgo lol gibi online arkadaşlarla oyun oynarsın.Bu tamamen tercih meselesi dostum.

Bu tamamen şahsi bir konudur adam konsol severse konsal alır sevdiği oyunlar konsolda vardır ama ne oynamak istiyorsunuz asıl konu bu. Yanınıza bir kahve ve bir kap çerez le beraber televizyonun karşısına oturarak hikaye oyunları oynarsınız veya arkadaşlarla pes. Bilgisayarda ise monitörün başına geçerek kulaklığını takarak csgo lol gibi online arkadaşlarla oyun oynarsın.Bu tamamen tercih meselesi dostum.
Şimdi sıkıntı şu ben 2000TL ile taksitle PC alsam para yetmeyecek gibi duruyor ve XBOX ile BF5,PES,FİFA ve daha bir çok oyun oynayabilirim ama bu PC de geçerli değil aynı performansı vermeyebilir gibi geliyor.Daha doğrusu bazı oyunlarda.

Benim görüşüm Xbox almak aşırı gereksiz. Çünkü artık Xbox oyunları PC'ye çıkıyor ve Xbox'dan oynamaya gerek kalmıyor. Bir kol alarak aynı zevk yaşanabilir.
Ben de PC almak istiyorum ama bi gün bakıyorum 4000 TL diğer gün Bakıyorum 100-200 TL yükselmiş taksitlere bakıyorum onlarda yükselmiş.Peki 2000 TL ile hangi bilgisayarı alabilirim taksit ile? Belki ailem yardım edip güzel bir PC alabilirim şöyle taksidi 400 TL civarında olursa 5 6 ay boyunca sıkıntı olmadan öderim en azından.

Son düzenleme:
Ben PC derim, hem günlük kullanım hemde oyun açısından bence gerekli. Ama illaki Xbox alıcaksan sene sonunda Series X çıkıcak (Kasım ayında sanırsam) o zamana kadar para toplayıp Series X alabilirsin yada (tam bilmiyorum ama) Xbox One S fiyatı düşebilir.

Ben PC derim, hem günlük kullanım hemde oyun açısından bence gerekli. Ama illaki Xbox alıcaksan sene sonunda Series X çıkıcak (Kasım ayında sanırsam) o zamana kadar para toplayıp Series X alabilirsin yada (tam bilmiyorum ama) Xbox One S fiyatı düşebilir.
Series X biraz pahalı olacak gibi geliyor bana.Bir de güzel bir PC gelirse karşıma direk alacağım taksit ile.

Tam bütçe ne kadar? Eğer belirli bir bütçe varsa bir pc toplayabilirim. (Hazır sistem istersen elimdw var bir tane hazır sistem.)
Bütçem 2000TL taksit ile almayı planlıyorum.Ailem yardım eder ise biraz daha güçlü bir sistem alabilirim.Bu arada bende az çok PC`den anlıyorum ama şu hazır sisteminizin linkini atarsanız sevinirim bir inceleyeyim onu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı