2020'de Neden Windows 7 kurulmaz?

Hocam sistemim bu eskiden Windows 11 kullanıyordum sonra 10'a geçtim şu anda 8.1 kullanıyorum sizce sistemime Windows 7 kurmalı mıyım veya kurarsam sorun yaşar mıyım güncelleme ve destek umurumda değil.

7 kurmamalısınız. Hatta SSD ile 10 bile kullanılır. 8.1 bence en güncel olmayan sistem. 7 de bile extended olayını aktif ederseniz bir şekilde daha çok güncellemeniz oluyor. Hatta POS edititon diye bir sürümüyle 2024'e kadar güncelleme var. O yüzden 8.1 ve 7 arasında 7 diyorum ama size değil. Siz sisteminizle 10 kullanabilirsiniz.

7 kurmamalısınız. Hatta SSD ile 10 bile kullanılır. 8.1 bence en güncel olmayan sistem. 7 de bile extended olayını aktif ederseniz bir şekilde daha çok güncellemeniz oluyor. Hatta POS edititon diye bir sürümüyle 2024'e kadar güncelleme var. O yüzden 8.1 ve 7 arasında 7 diyorum ama size değil. Siz sisteminizle 10 kullanabilirsiniz.

Evet sistemim Windows 10'u rahat kullanabiliyor fakat ben Windows 10'dan sıkıldım ve performans için eski sürüm yükleyeceğim bir de dediğiniz POS Edition sürümü Microsoft'un resmi sürümümü ve bir ISO dosyası var mı?

Peki sistemim ile güzel çalışabilece olan en iyi Windows 7 sürümü hangisidir.

Evet sistemim Windows 10'u rahat kullanabiliyor fakat ben Windows 10'dan sıkıldım ve performans için eski sürüm yükleyeceğim bir de dediğiniz POS Edition sürümü Microsoft'un resmi sürümümü ve bir ISO dosyası var mı?

Peki sistemim ile güzel çalışabilece olan en iyi Windows 7 sürümü hangisidir.

Ben olsam POS edition işine girmezdim. Windows 7 Pro kurardım ve ESU Bypass yapardım. Telemetry güncellememelerini kesinlikle yüklemezdim. Güzel de bir virüs programı kurardım.
ESU bypass ile uzatılmış güncellemeleri alabiliyorsunuz. En azından 2023'e kadarki güncellemeleri almış olurdunuz. .

Ben olsam POS Edition işine girmezdim. Windows 7 Pro kurardım ve esu bypass yapardım. Telemetry güncellememelerini kesinlikle yüklemezdim. Güzel de bir virüs programı kurardım.
Esu bypass ile uzatılmış güncellemeleri alabiliyorsunuz. En azından 2023'e kadarki güncellemeleri almış olurdunuz.

Hocam teşekkür ederim şu anda USB'ye Windows 7 Professional sürümünü yazdırıyorum esu bypass dediğiniz şey nedir ve ne işe yarar söyler misiniz?

Ben olsam POS Edition işine girmezdim. Windows 7 Pro kurardım ve esu bypass yapardım. Telemetry güncellememelerini kesinlikle yüklemezdim. Güzel de bir virüs programı kurardım.
Esu bypass ile uzatılmış güncellemeleri alabiliyorsunuz. En azından 2023'e kadarki güncellemeleri almış olurdunuz.

Hocam bir de benim BIOS'um UEFI Windows 7 MBR sanırım ve CSM aktif etme falan yok BIOS'umda sıkıntı olur mu UEFI'ye MBR işletim sistemi kurulduğunda sorun oluşur mu?

Hocam teşekkür ederim şu anda USB'ye Windows 7 Professional sürümünü yazdırıyorum esu bypass dediğiniz şey nedir ve ne işe yarar söyler misiniz?

Rehber: Windows 7'ye ocak 2023'e kadar güncelleme aldırma rehberi

Ocak 2023'e kadarki güncellemeleri almış oluyorsunuz. Daha güncelleme alamayacak olsanız bile en azından güncellik yakın. 8.1'in son güncellemesinden bile daha güncel.

2. sorunuza gelirsek UEFI olarak düzenlenmiş ve güncellemeler eklenmiş(zararlılar hariç) Windows 7 düzenlemeleri var. Ben genelde onları kullanırdım. Biraz araştırmanız gerek. Dikkatli olun ama sağlam ve virüssüzünü bulunç

Rehber: Windows 7'ye ocak 2023'e kadar güncelleme aldırma rehberi

Ocak 2023'e kadarki güncellemeleri almış oluyorsunuz. Daha güncelleme alamayacak olsanız bile en azından güncellik yakın. 8.1'in son güncellemesinden bile daha güncel.

2. sorunuza gelirsek UEFI olarak düzenlenmiş ve güncellemeler eklenmiş(zararlılar hariç) Windows 7 düzenlemeleri var. Ben genelde onları kullanırdım. Biraz araştırmanız gerek. Dikkatli olun ama sağlam ve virüssüzünü bulunç.

Hocam ben 2 tane ISO aldım Windows 7 Professional olarak fakat USB'den boot ettiğimde loading Windows files diyor ve starting Windows yazıyor ve hiçbir şey olmuyor Windows 7 açılma animasyonu bile gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı