2020'de PS4 alınır mı?

2020'de alınmaz :) 2021'de alınır çünkü vergi KDV vs şeyler ocak ayına kadar uzadı o yüzden 1 buçuk ay daha bekleyip alacaksan öyle al.

Verginin düşmesinden bahsediyorsunuz ama öyle bir şey olmayacak Türkiye bir vergi geçici adında çıkarsa bil ki sonsuza kadar sürer vergi düşmez. Daha da süresi uzatılacaktır.

PS4 halen daha canlı bir konsol. Ben 1 ay önce aldım iyi ki aldım. Sana anlatayım. Jim ryan bu günlerde bir açıklama yaptı. 2 sene daha PS4'e exclusive oyunlar gelecek. Normal olarak 4 senesi daha var. Exclusive oyun dediğim, PS5'te olan hem PS4'e gelenler. O yüzden rahatlıkla alabilirsin. Ben Fortnite için aldım ama her oyun hoşuma gidiyor indirimlerde alıyorum. Bu yüzden alınır. Son getirdikleri güncelleme ile çok büyük bir performans artışı yaşadım ben. Fat kasa çok ses çıkarıyordu fakat güncellemeden sonra bunun gibi sorunları üstesinden gelmeyi başardılar. Kısacası PS4 halen daha muhteşem ve dirençli bir konsol. 4-5 sene sonra PS5'e geçebilirim umarım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı