Yakın bir tanıdıktan sıfır PS4 Pro almayı düşünüyorum 3000 TL'ye garantiside var sizce alınır mı? Alınmazsa da neden alınmaz? Eğer PS4 Pro almazsam yine 3000 TL civarı PC toplayacağım.
Sony PlayStation 4 Pro Oyun Konsolu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PlayStation 4 Pro Oyun Konsolu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Ortalama bu fiyatlara birde kafadan 1500 TL oyun masrafı olacak desem bir PC çok daha ekonomik ve daha uyguna gelir (genele bakarsak Pro modelin 4K ve 60 FPS avantajı var fakat aynı değerleri o bürçede bir PC'de verebilir ve yükseltme+oyunların nispeten daha ucuz olma artıları var, online için PSN masrafı koymuyorum bile ve 5 yıl PSN'e para ödemek yerine zaten bir ekran kartı parası çıkarırsınız), PlayStation olarak 5. modeli bekleme imkanın varsa bekle derim fakat bu sene gelecek gibi durmuyor.
3000TL'ye bu devirde sağlam bir PC zor ama ortalama bir PC toplama şansın var özellikle parçaları tanıdığın kişilerden indirimli alırsan güzel bir sistem çıkartırsın. tabii bu biraz da oynamak istediğin oyunlara bağlı. PS4 alman demek oyunlara en az bir 1000-1500 TL gözden çıkartman gerek PC tarafı bana kalırsa daha ekonomik açıkçası.
Dipnot: PS4 Pro'nun 3000 TL'ye düşmesi daha zaman alır. PS5 çıkacak bir iki ay geçecek ki düşsün fiyatları. Tabi bir de bu süre zarfını beklerken dolar kurunu da hesaba katmak lazım ki PC toplamaya kalkarsan 3000TL civarında dolardan dolayı parça düşürmek zorun da kalabilirsin (dolar yükseldiği taktirde)
Konsolda oyun oynamak sıkıntı değilse konsol alın derim. Özellikleri ve işletim sistemleri ile konsollarda kullanılabilirliği yüksek bilgisayarlar oldular. Tek sıkıntı klavye fare olmaması. Şahsen ben klavye faresiz yapamam ve oyun konsollarından nefret ederim. Hiç bir zaman bilgisayarda ki rahatlığı ve özgürlüğü vermezler.