E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #11 ❤Asus ROG Matrix Platinium RTX 2080 Ti❤ Not:İmkanı yok ama rüyamda sahip olmak bile güzel.
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #12 Çok para bekliyorum. @Emirizmir Şükretmeyi bilmek lazım. Elinizdeki sistem yeterince iyi zaten.
Özgür capkın Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Umut Yuşa Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 189 Yer İstanbul 1 Ocak 2020 #14 Donanım sıkıntısı yaşamamak.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 1 Ocak 2020 #15 Huzur, belki biraz aşk.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #16 foreignersgod dedi: Çok para bekliyorum. @Emirizmir Şükretmeyi bilmek lazım. Elinizdeki sistem yeterince iyi zaten. Genişletmek için tıkla... Şükür ediyorum zaten. Durumum iyi. Ama olsa hayır demem yani. Onun dışında güncel sistemimdeki sıkıntılar bitsin ve bir daha olmasın yeter.
foreignersgod dedi: Çok para bekliyorum. @Emirizmir Şükretmeyi bilmek lazım. Elinizdeki sistem yeterince iyi zaten. Genişletmek için tıkla... Şükür ediyorum zaten. Durumum iyi. Ama olsa hayır demem yani. Onun dışında güncel sistemimdeki sıkıntılar bitsin ve bir daha olmasın yeter.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.300 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #17 Duvarımın tamamını kaplayan 4K bir televizyon ve PS4 Pro. PS4 Pro tüm oyunlar dahil bir şekilde olacak.
Duvarımın tamamını kaplayan 4K bir televizyon ve PS4 Pro. PS4 Pro tüm oyunlar dahil bir şekilde olacak.
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.979 Çözümler 9 1 Ocak 2020 #18 Ankette sağlık bile yok hatta yorumlarda da yok Anlaşılan elimizde olmayanı istiyoruz Yani doğal olarak. Bence önce sağlık ve adalet ile birlikte huzur olduktan sonra tabi ekonomik refahın artması olacaktır.
Ankette sağlık bile yok hatta yorumlarda da yok Anlaşılan elimizde olmayanı istiyoruz Yani doğal olarak. Bence önce sağlık ve adalet ile birlikte huzur olduktan sonra tabi ekonomik refahın artması olacaktır.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Ocak 2020 #19 Lemi Galip dedi: Telefonumu degismek, garip beni sal artık diyor. Ben az daha dur diyorum. Buyrun transparan S6 . Genişletmek için tıkla... Bağırışları kulağıma bile geldi. Hocam direkt saydam kapak alsaydınız o kadar uğraşmazdınız Yeni yıldan beklentilerim: LGS'yi atlatmak. Şubat ayındaki turnuvada takıma girebilmek. SX8200 almak. CS:GO'da Silver Elite Master'dan yukarı çıkmak.
Lemi Galip dedi: Telefonumu degismek, garip beni sal artık diyor. Ben az daha dur diyorum. Buyrun transparan S6 . Genişletmek için tıkla... Bağırışları kulağıma bile geldi. Hocam direkt saydam kapak alsaydınız o kadar uğraşmazdınız Yeni yıldan beklentilerim: LGS'yi atlatmak. Şubat ayındaki turnuvada takıma girebilmek. SX8200 almak. CS:GO'da Silver Elite Master'dan yukarı çıkmak.
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 1 Ocak 2020 #20 İyi bir oyun şirketi sahibi olmak.