2021-2022 yılları arasında PS5 1. parti oyunları nelerdir?

Öyle bir liste yok diye biliyorum. Ama God Of War için 2021 denildi. Bana kalırsa 2022'den önce çıkmaz yani o da bu döneme girmiyor. 1.Parti bir oyun geleceğini sanmıyorum. Daha çok 3.parti "yeni nesil" adıyla gelecek oyunlar olacak gibi.
Benim bildiğim Prroject Athia, GoW Ragnarok, rogue like uzayda geçen bir FPS oyunu, Gran Turismo 7 ve Horizon Forbidden West var.
Xbox aldın diye üzülmüyorsun umarım :).
Yok efenim ne üzülmesi, çok iyi oyunlar çıkarsa yurtdışından PS5 getirtecek bir birikimim var çok şükür ki :)
 
GoW'un yanına Gran Turismo eklenebilir.

Sony'nin gelecekte çıkacak oyunlar ile ilgili yaptığı video vardı. Canlı yayın daha doğrusu. Bulabilirseniz bakın derim.
 
Benim bildiğim Prroject Athia, GoW Ragnarok, rogue like uzayda geçen bir FPS oyunu, Gran Turismo 7 ve Horizon Forbidden West var.
Bunlardan çıkış tarihi açıklanan tek bir oyun yok hepsi yıl olarak açıklandı. Gran Turismo 7 gelebilir ama o da çok 1.parti oyun gibi değil ya, çok fazla alternatifi olan bir tür sonuçta. Horizon ise 2022 den önce gelmez gibi geliyor bana.

Kesin gelecek diyebileceğim tek oyun : Ratchet & Clank: Rift Apart

2021'de çıkacak olsa illa ki net bir tarih duyurmaları lazımdı. Demek ki daha çok işleri var. Özellikle GOW gelirse çok fena sürpriz olur. 2022 sonunda çıkmasını bekliyorum. Horizon'da 2022 başlarında çıkar gibi. Daha GOW'dan adam akıllı trailer çıkmadı. Horizon'dan ise gameplay izleyemedik. İnşallah çıkarda dolu dolu bir çıkış senesi olur.
 
God of War ragnarok gelecek hocam. Bence sanırım kratosun eski anılarıyla alakalı bir hikaye olacak. ( God war 4 sanki yeni bir hikayeydi. Eski oyunlarla alakası yoktu)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı