2021-22 sezonu adil bir sezon mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beşiktaş'ın müzesinde hiçbir haram kupa yoktur uydurmayın. Hatta Beşiktaş'ın geçen sene gene hakkı yendi ona rağmen şampiyon oldu. Hadi onu geçtim ZTK için ne diyeceksiniz orada da şampiyon olduk. O kupada mı şike ile alındı. Biz hakemden gol yiyen takımız bunu bize söylemeniz aşırı saçma.
Aynennnn geçen sene Billong olayı Hatay olayı hakkınızla ve de 1959 öncesi şampiyonluklarınız verilmiş takımsınız ona rağmen Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geçemiyorsunuz.

Hocam bir Beşiktaş'lı olarak Beşiktaş'ın hiçbir haram kupası, şike ile kazandığı kupası yoktur. Hakemler yüzünden kaybettiği kupalar vardır ve bu hakem hataları açık ve net bir şekilde sadece Beşiktaş'ın maçlarında gerçekleştiği bellidir. Bu lig artık oyun oynanmayacak bir dereceye gitmiş seviyede. Kim daha çok para veriyorsa hakemler o tarafı tutuyor.
Sadece Beşiktaş maçlarında değil çoğu maçta oluyor.

Geçen gün 2017'de oynanan FB-BJK maçı özetini izledim. Objektif olacak olursam hakem yemiş sizi. Bizi de yemiş ama sizin penaltı vardı ondan bi üst daha çıkıyorsunuz.

Lig öldü...

Hocam bir Beşiktaş'lı olarak Beşiktaş'ın hiçbir haram kupası, şike ile kazandığı kupası yoktur. Hakemler yüzünden kaybettiği kupalar vardır ve bu hakem hataları açık ve net bir şekilde sadece Beşiktaş'ın maçlarında gerçekleştiği bellidir. Bu lig artık oyun oynanmayacak bir dereceye gitmiş seviyede. Kim daha çok para veriyorsa hakemler o tarafı tutuyor.
Anlamadığım bir şekilde TFF başkanı kaç kez değişti fakat MHK başkanı değişmiyor. Nedenini anlayamadım.
Anlamadığım bir şekilde TFF başkanı kaç kez değişti fakat MHK başkanı değişmiyor. Nedenini anlayamadım.
Sadece Beşiktaş'a olmuyor bu durum Galatayada oluyor Fenerede
Süper Lig tamamen bir fiyasko ama zamanında galatasarayın arkasında fetö de vardı, o da vardı, bu da vardı. Ve hala hakemler gsye oynuyor
Hocam valla siz büyük holigansınız ne desem boş

Aynennnn geçen sene Billong olayı Hatay olayı hakkınızla ve de 1959 öncesi şampiyonluklarınız verilmiş takımsınız ona rağmen Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geçemiyorsunuz.

Hatay olayı derken. 7-0 Bitti yani ne var bunda. Hakem hatası var mıydı? Hayır yoktu hakkımızla kazandık. Sadece skora bakarak bir yorum yapamazsınız. O zaman ZTK maçınca Karabük'tü sanırsam tam olarak ismini hatırlamıyorum 9-0 yenmiştik o da mı şike ile alınmış bir galibiyet. Her açık ara fark ile alınan sonuçlar şike değildir. Bayern 27-0 yenmişti bir takımı. O da mı şike ile alınmış bir galibiyet. ( Beşiktaş'ı Bayern ile bir tutmuyorum sadece örnek verdim )
Bu arada evet Galatasaray'da FETÖ'cü çalışanlar vardı.

Bu sezon ağlama sezonu. 🤣 İstediğiniz yere başvurun FIFA karışamaz, karışsaydı 2011 kupayı Trabzonspor'a verirlerdi. FIFA sizi şampiyonlar ligine Fenerbahçe'yi de çağıramaz, Çünkü; ortada şike yok. Şike sanat olsaydı Fener Oscar ödülü alırdı.

Hadi rahmetli efsanelerden Özkan SÜMER'in sözünü bırakayım ki onu da anlamazsınız, Çünkü; cahillere laf anlatmak deveyi hendek atlatmaktan güçtür.
1650747387600.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatay olayı derken. 7-0 Bitti yani ne var bunda. Hakem hatası var mıydı? Hayır yoktu hakkımızla kazandık. Sadece skora bakarak bir yorum yapamazsınız. O zaman ZTK maçınca Karabük'tü sanırsam tam olarak ismini hatırlamıyorum 9-0 yenmiştik o da mı şike ile alınmış bir galibiyet. Her açık ara fark ile alınan sonuçlar şike değildir. Bayern 27-0 yenmişti bir takımı. O da mı şike ile alınmış bir galibiyet. ( Beşiktaş'ı Bayern ile bir tutmuyorum sadece örnek verdim )
Bu arada evet Galatasaray'da FETÖ'cü çalışanlar vardı.
Kanka okuduğunu anlama sorunun var galiba Hatay olayı dedim skoru değil oyuncuların çoğu satmıştı maçı kaleci desen ayrı Billong desen ayrı. Alanya maçında Marafona kariyerinin maçını oynamıştı öyle ki gelen toplara uzanmıyordu bile :D

Dün geceki Rize maçındaki enner valencia ya penaltı verilmemesi ve bu gece adam dokunmadığı halde penaltı verildir kısaca Süper Lig'in özeti bu.

Dün geceki Rize maçındaki enner valencia ya penaltı verilmemesi ve bu gece adam dokunmadığı halde penaltı verildir kısaca Süper Lig'in özeti bu.
Bir de sanki ADS defansına hız limiti koymuşlar gibiydi :D
10 yaşındaki çocuk daha hızlı koşar alır o topu. 1V1 bırakıyorlar adamı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı