2021-22 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur?

Tamam Şampiyonlar Ligi'ne gitseydiniz o zaman.
11 senedir şike davasıyla ilgili CAS'tan ret yemekten başka yaptığınız bir şey yok. Ha ek olarak o sahte belgeler UEFA'nın şikeyi onaması için yeterliydi. O yüzden şampiyonlar ligine gidemedik. Ama ileriki yıllarda zaten dava sonuçları açıklandı. Fenerbahçe'nin şike yapmadığı tescillendi.
Mesajda sebebini yazmıştım halbuki. Okusa anlayacak. Ama ısrarla okumuyor. Görmek istemiyor.
 
Trabzonspor yıllardır bu şampiyonluğun sinyalini veriyordu zaten. 2017-2018 sezonundan beri ligde ilk 5'in içindeydi Trabzonspor. Gençleri ve yıllardır olan istikrar ile hakkettikleri bir şampiyonluğu alacaklar. Yıllardır Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği Edin Visca Transferini de bitirdiler. Bu sezon Trabzonspor taraftarı için unutulmaz bir sezon olacaktır.
 
"Hakkı yenmezse" kısmına dikkat etmemişsin sanırım. :)
Şu hak yeme muhabbeti de bir bitmedi arkadaş. Kim yedi hakkınızı? Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı hep aynı, tutturmuşlar bir hak. Ağızlarında "Eyyamcı hakem, hakeme rağmen ezdik, yine maçı katlettiler" başka bir şey bildikleri yok. Bir tanesi de çıkıp delikanlı gibi kötü oynuyoruz diyemiyor. Sergen 2. sezonunda leş gibi futbol oynattı, Giresun'dan 4 yediğinizde de mi hakkınızı yiyorlardı? :D Cidden siz iflah olmazsınız.
 
Ben Beşiktaş iyi oynuyor demedim ki. Kötü oynadığı açıkça ortada ama bu hakem hatalarının olmadığı/hakkının yenmediği anlamına mı geliyor?
Ayrıca Beşiktaşlı olduğumu belirtmedim :)
"Cidden siz iflah olmazsınız." sözü size de tam olarak uyuyor :D
 
Biz kim? İflah olmayacak ne yapmışız? Öyle bir konuşuyorsun ki sanki hakkı yendiği için dördüncülüğe oynuyor, yoksa şampiyon olacaktı. Boşa algı kasma burada. Hakem hatasından şikayet etmeyen taraftar grubu var mı Türkiye'de?
 

Geri
Yukarı