2021 Skoda SuperB premium paket alınır mı?

GSFBJK

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4
PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 2021 model premium paket SuperB alınır mı? Aile için alınacak şanzıman DSG olduğu için çok sorun çıkarır mı eskileri gibi alınır mı? Kronik sorunları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2021 model premium paket SuperB alınır mı? Aile için alınacak şanzıman DSG olduğu için çok sorun çıkarır mı eskileri gibi alınır mı? Kronik sorunları nelerdir?
Hocam güzel araç ancak DSG sorunları tabii ki devam ediyor ve her an patlak verebilir. Aile arabası olarak düşünüyorsanız Toyota Camry, CHR ve Honda CRV bakabilirsiniz. Sorunsuz, geniş (CHR biraz tartışılabilir), güvenli...

Ancak Toyota Camry'nin fiyatı SuperB'den pahalı olabilir, tam emin değilim.

Alınabilir. Sadece SuperB mi düşünüyorsunuz? DSG sorunları son çıkanlarda çözüldü. Zaten 1.5 TSI de ıslak kavrama var yanılmıyorsam ve en sorunsuz DSG'ler bunlar. Kendim de DSG kullanıyorum daha önce babamın vardı birkaç DSG'li aracı ve hiç sorun yaşamadı.

SuperB hocam çok beğendim bir ton özelliği var arkası bagajının yataklı olmasını perde olması bu özellikleri beğendim önceden BMW 520i düşünüyordum ama aralarında 9 sene olduğu için vazgeçtim o yüzden D segment olarak araç lazım bundan da en güzel SuperB gibi duruyor Passat da var ama…

Sizce improsson Passat mı?

Premium SuperB mi?

SuperB hocam çok beğendim bir ton özelliği var arkası bagajının yataklı olmasını perde olması bu özellikleri beğendim önceden BMW 520i düşünüyordum ama aralarında 9 sene olduğu için vazgeçtim o yüzden D segment olarak araç lazım bundan da en güzel SuperB gibi duruyor Passat da var ama…

Premium SuperB mi?
SuperB.

Premium SuperB mi?
İkisi arasından SuperB derdim ben. Bu arada masraf istemiyorsanız olabildiğince uzak durun.

İkisi arasından SuperB derdim ben. Bu arada masraf istemiyorsanız olabildiğince uzak durun.
Hocam her Arab’ın masrafı olur ama dsg nin her ay olmaz değilmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı