2021 TYT hakkında yorumlarınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun arkadaşlar, sınavın bir etabını bitirdiniz. Umarım emeklerinizin karşılığını alabilmişsinizdir. Sınavınız nasıl geçti? Bu sene hangi dersin zorluk seviyesi daha öndeydi? Yorumlarınız nelerdir?
Berbat bir sınavdı matematik açısından. Diğer dersleri bilerek bizi umutlandırmak için kolay yapmışlar gibi... Yarın AYT var artık ona bakacağım fakat benim moralim şimdiden 0’a indi. Ne olacak bilmiyorum umarım en güzeli neyse o olur.

Türkçe hızlı geçti benim için ancak cevaplardan emin değilim, Fen ve Sosyal mükemmeldi. Matematik gerçek bir trajedi oldu. Denemelerde 33 üstü yaparken sınavda 17 işaretledim.
Hocam Türkçe uzun geçti diyorlar gayet normal karşılıyorum. Ben tam 40 dakikada bitirdim gayet normal sürdü fakat korkum var. Zira sorular çeldiriciydi. Matematik gerçekten kötü geçti.

31 Türkçe, 16 sosyal, 20 matematik, 16 fen işaretledim. İstediğim bölüm 65 net civarı TYT, 30 net civarı da AYT istiyor. Matematik için 50dk kalmıştı ona rağmen yetiştiremedim. Yarın AYT için moral bozmayın arkadaşlar. Sınav herkese zordu. Emin olun ki matematik genel netleri önceki senelere göre daha düşük olacak. AYT'ye odaklanın. Başarılar.

Mat 7D 9y yaptim.
TR'de 35 isaretleme yaptim 45 dakikada halletim emin olmadigim sorular var.
Sosyal tarih 4 coğrafya 4 din 4 felsefe -0, 75.
Fen 2 isaretledim.
Yaşamamayı dusunuyorum.
Uluslar arasi ticaret ve islemleri (İngilizce) fakulte okumak mantikli mi? (kendimi yazilim ve dil konusunda yeterince gelistiriyorum.)

31 Türkçe, 16 sosyal, 20 matematik, 16 fen işaretledim. İstediğim bölüm 65 net civarı TYT, 30 net civarı da AYT istiyor. Matematik için 50dk kalmıştı ona rağmen yetiştiremedim. Yarın AYT için moral bozmayın arkadaşlar. Sınav herkese zordu. Emin olun ki matematik genel netleri önceki senelere göre daha düşük olacak. AYT'ye odaklanın. Başarılar.
Ben de öyle düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeter ya. Arkadaşım sizi sayıyla mı gönderiyorlar. Ekşi sözlük sırf sizin gibi insanlarla dolu. Bu gibi kişiler her sene sınava tekrardan girip, ilk 10.000'nin içine giriyorlar.

Hocam inanmayın buna; oradaki insanlar bırakın dereceye girmeyi, daha internete bile doğru düzgün girmekten acizler. Ne kadar karamsar, ne kadar "akıllı" varsa orada toplanmış.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı