2021 yılında interneti olmayan binalar

"Hizmet başlığı: Diğer
Hizmet Alt Başlığı: Telefon ve İnternet Servis Sağlayıcılarına İlişkin Başvurular"
olarak seçtim hocam.
Hocam bu sabah dönüş yaptılar.

"Sayın Başvuru Sahibi, Başvurunuzun değerlendirilebilmesi için, başvurunuzda belirtmiş olduğunuz hususların detaylı olarak, tüketici talep ve şikâyetlerin elektronik ortamda kayıt altına alınarak daha hızlı çözümlenmesi ve tüketiciler tarafından elektronik ortamda takip edilebilmesi için, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun kurmuş olduğu; Tüketici Şikayeti Başvuru ve Analiz Yazılımı sistemi üzerinden, BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi adresinden elektronik ortamda gönderilmesi halinde şikayetiniz değerlendirilebilecektir. Bilgilerinizi rica ederiz."

Şeklinde bir dönüş aldım.

Hocam bu sabah dönüş yaptılar.

"Sayın Başvuru Sahibi, Başvurunuzun değerlendirilebilmesi için, başvurunuzda belirtmiş olduğunuz hususların detaylı olarak, tüketici talep ve şikâyetlerin elektronik ortamda kayıt altına alınarak daha hızlı çözümlenmesi ve tüketiciler tarafından elektronik ortamda takip edilebilmesi için, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun kurmuş olduğu; Tüketici Şikayeti Başvuru ve Analiz Yazılımı sistemi üzerinden, BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi adresinden elektronik ortamda gönderilmesi halinde şikayetiniz değerlendirilebilecektir. Bilgilerinizi rica ederiz."

Şeklinde bir dönüş aldım.
Bazen bu kopyala-yapıştır cevabı veriyorlar, daha önce de denk gelmiştim buna.
Dilekçeyi BTK'ya gönderin hocam. Gönderirken de derdinizi yazın. O da işe yaramazsa planlama birimine elden teslim edin.

Bu işler daha çok belediyeler ile alakalı. Ben son 5 senedir Tunceli'nin Pertek ilçesinde yaşıyorum. İstanbul doğma büyüme birisi olarak burası bana köy gibi geliyor. Oldukça küçük bir yer. Ve genelde evlerde bilgisayar kullanan yoktur. Ama altyapı fiber :) Santral ve sahadolapları arası fiber, dolaptan eve kadar gelen kablo bakır kablo, ve bu kablolarda yenilendi. Yaşadığım bu yerde 100Mbps VDSL2 download hızı kullanabiliyorum. İstanbul'da Kartal semt'inde kaldım ve bu hızları orada görememiştim.

Bazen bu kopyala-yapıştır cevabı veriyorlar, daha önce de denk gelmiştim buna.
Dilekçeyi BTK'ya gönderin hocam. Gönderirken de derdinizi yazın. O da işe yaramazsa planlama birimine elden teslim edin.
BTK'ya ilettim hala kaydım açık duruyor. Henüz bir dönüş yapılmadı. Müsait bir günde gidip evrağı elden teslim de edeceğim.

Bu işler daha çok belediyeler ile alakalı. Ben son 5 senedir Tunceli'nin Pertek ilçesinde yaşıyorum. İstanbul doğma büyüme birisi olarak burası bana köy gibi geliyor. Oldukça küçük bir yer. Ve genelde evlerde bilgisayar kullanan yoktur. Ama altyapı fiber :) Santral ve sahadolapları arası fiber, dolaptan eve kadar gelen kablo bakır kablo, ve bu kablolarda yenilendi. Yaşadığım bu yerde 100Mbps VDSL2 download hızı kullanabiliyorum. İstanbul'da Kartal semt'inde kaldım ve bu hızları orada görememiştim.
Hocam mahallemizde fiber internet var. Evimin önünden fiber altyapı geçmesine rağmen onlar bakır takmaya zorluyorlar bizi. Belediyelik bir durum kalmadı anlayacağın.

@HsynAyhn TTelekom CEO su size geri dönüş sağladı mı hocam?
Dönüş yaptı. Numaramı ilettim. Umarım bir gelişme olur. BTK şikayet sisteminden hiç bir geri dönüş alamadım.
Az önce ttnet ten mesaj geldi binama adsl internet bağlamışlar 14 mbit. Çıldırmak üzereyim. Fiber için dilekçe verdim 2 tane cimer de 2 tane btk da kaydım bulunuyor. Fiber kabloları bulunan binaya, fiber altyapısı bulunan mahalleye ADSL çekmek nedir abi ya? Gerçekten inanılmaz! 2021 yılındayız. Şaşkınlıktan ölüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı