2021 yılında PS4 Slim alınır mı?

Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
3.307
Çözümler
14
2. el almak istiyorum özel oyunları oynayacağım onlar dışında NBA falan oynarım. Orta seviye bir PC var.
Ryzen 3 3200G.
GTX 1050 Ti.
16 GB RAM.
Ekran kartını satıp PS4 Slim almak istiyorum PC de Valorant CS:GO falan oynarım PS de oynamak istediğim tüm oyunlar:
Last of Us 1-2
Uncharted 4
Until dawn.
RDR2.
GTA 5
Spider-Man
Days Gone.
God of War.
Death Stranding.
Detroit Become Human.
BF1.
Minecraft.
Resident Evil serisi.
Control.
Aklıma gelenler bunlar hepsini birden almayacağım tabii ki de. Birini bitirip satıp öyle alacağım Online oyun olarak NBA pes FIFA falan oynarım arada kardeşim arkadaşlarım ile oynamak için Tekken veya Mortal Kombat almayı düşünüyorum. Lise 2. sınıf ve zaten çok oynayamayacağım oyunları bitirmem uzun sürer oyun konusunda çok da sıkıntı yok. Almak mantıklı mı? PC de tüm oyunları oynayamıyorum kasma drop vs oluyor. 1 ay sonra 1080p monitörde alacağım PS4 ile kullanırım diyorum. Xbox SS alamam fiyatı bana çok geldi zaten dediğim gibi ekran kartını satıp konsol alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım geçen mart ayında sıfır PS4 Slim almış sorun yok dedi ısınma kasma vs. ama internette ısınma kasma ile ilgili bir sürü şey var bunun için ne yapabilirim?
 
Arkadaşım geçen mart ayında sıfır PS4 Slim almış sorun yok dedi ısınma kasma vs. ama internette ısınma kasma ile ilgili bir sürü şey var bunun için ne yapabilirim?
İkinci el alacaksanız alacağınız kişinin nasıl kullanıp baktığıyla alakalı bi durum. 3 sene önce sıfır olarak almıştım. Tozlanmayacak şekilde kullanıyorum kullanmadığım zaman çantasına toplar koyarım. Hala ne bir ısınma ne bir kasma sorunu yaşadım. Sıfır alacaksanız dert edeceğiniz bir durum olmaz. İkinci el alacaksanız güzelce test edin. Oyunlara girdiğinizde fan sesinden belli eder zaten kendini.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı