2021 yılında sıfır PlayStation 4 alınır mı?

Eki Görüntüle 953216

2016'daki ilan... 8 oyunlu PS4 ₺1000 ediyormuş. Şaka gibi.
Çıktığı sene (2013 sonu-2014 başı gibi bir dönemde) sıfırını 1200-1400 TL arası bir fiyata almıştım. 1250’ydi galiba.

2200 TL civarına garantili ikinci el almaya çalışın derim 1 TB Slim modelleri. 3300 sıfırı için de fena değil içiniz rahat edecekse onu alabilirsiniz.

Şahsen aynı Demon’s Souls gibi GoW Ragnarok, TLoU P3 gibi yeni büyük exclusiveleri PS4’e getirmeyeceklerini düşünüyorum. Sony oyuncunun faydasına olan adımlara alerjisi varmış gibi davranıyor nedense. Oyun geliştiricilerine bile haber vermeden PS Vita’nın Store desteğini kapatması, geriye dönük uyumluluk sağlamaması en güzel örnekleri.

Öbür yandan PC’ye çıkacak PS oyunlarının hangileri olacağı da tam belli değil. Ghost of Tsushima ve Uncharted gelir gelmesine ama GoW’un ve TLoU’ın çıkacağına pek ihtimal vermiyorum. 2. El bir PS4 bulup, oyunları oynayıp sonra satmak daha mantıklı geliyor bana artık.
 
Alınır.Ps5 pahalı maalesef.
Konsollar kalıcı donanımlar değildir. İşimizi görür, başka sahiplerine giderler. Bu yüzden sıfır almanın bir mantığı yok. İkinci el bulup, satıcı ile sağlam bir pazarlık yaparak ucuza kapatmaya çalışmak daha iyi. Zaten normal şartlarda bırak 3.300 TL'yi, 2.500 TL bile etmezler.
Katılıyorum.


PlayStation çok özel oyun çıkarıyor. Zevke göre konsol da değişir.
 
Bence PS3'ün bile bir noktaya kadar gideri var. PS4 hala alınabilir ama sıfır almanızı pek tavsiye etmem. 2. el daha mantıklı olacaktır.
 
Sony seneye desteğini PS4 üzerinden çekecek. Yani artık PS4 özel oyunlar göremeyeceksiniz. Eğer bu zamana kadar çıkanlar bana yeter derseniz sıfır ürün de alabilirsiniz ikinci el ürün de alabilirsiniz. Ancak ortada dönen haberlere göre God of War, Ghost of Tsushima, Uncharted gibi PS4 özel oyunlarının PC'ye gelme ihtimali varmış. Böyle bir durum olursa imzanızdaki sistem gayet yeterli gelecektir diye düşünüyorum. Ben şu an için ne ikinci elini ne de sıfırını almanızı önermem.

İmzadaki sistem:

Arkadaş, PS4 yeni alacak... Madem desteğini kesecek, o da eskiden çıkmış oyunları oynar.

PS4'te bir sürü özel yapım oyun var, onları oynar. İnsanlar 2021 yılında PS3 alırken senin burada PS4 alınmaz demen aşırı saçma doğrusu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı