2021'de evlenmenin masrafı ne kadar?

Standart düğün paketi var da biz mi bilmiyoruz? Benim bildiğim evlenmek için nikah kıymak yetiyor ve bu da bedava bir hizmet.
Öyle olur mu(!)? İlla evleniyoruz diye olmayan paramızlar zenginler gibi reklam yapmalıyız! Yoksa büyükler evlenildiğine ikna olmuyor...

Eli yüzü düzgün( düzgünden kastım uzun süre sorunsuz kullanılabilecek) oturma setleri 15.000TL'den başlıyor. Bunun halısı var, perdesi var, televizyonu var, yeni gelin ıvır zıvırları var derken 30.000TL'den aşağı çıkması imkansız. Yani armut ve sap ilişkisi.

Tabii giriş seviyesi ürünler seçilirse fiyat 15-20K arasına geriler ama 5-6 yıl sonra tekrardan mobilya borcuna girmek mantıklı olmayacaktır.

Gerisini sizlere bırakıyorum...

Çok şaşalı bir düğün olmadığı sürece 30-40 bine kapatilir diye düşünüyorum. Tabii ki takılarla beraber, bedavaya düğün yapmış, ekstradan 5-10 bin lira daha gelmiş olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı