2021'de Fortnite oynanır mı?

Arkadaşlar selamlar. Şu sıralar Fortnite oynamak istiyorum ama aklıma takılan birkaç soru var.

1-Halen sarıyor mu? Ben çok eskiden birkaç kee oynamıştım ama düşük FPS'den dolayı silmiştim. Çok bir tecrübem yok. Şimdi başlasam eğlenir miyim? Oyunu kavramak zor mu?
2- Apex dışında başka battle royale oynamadım. O yüzden çok hakim değilim battle royale oyunlarına. Öğrenmesi ne derece zor?

Cevaplarsanız sevinirm.
Sarıyor Hatta yarın yeni sezon geliyor efsane şeyler olucak rick and morty gelicek,marveldan loki gelcek,samus gelicek,superman gelicek harita değişcek çok heyecanlıyım.

Eğer Build'e alışırsan acayip zevkli.

Arkadaşlar selamlar. Şu sıralar Fortnite oynamak istiyorum ama aklıma takılan birkaç soru var.

1-Halen sarıyor mu? Ben çok eskiden birkaç kee oynamıştım ama düşük FPS'den dolayı silmiştim. Çok bir tecrübem yok. Şimdi başlasam eğlenir miyim? Oyunu kavramak zor mu?
2- Apex dışında başka battle royale oynamadım. O yüzden çok hakim değilim battle royale oyunlarına. Öğrenmesi ne derece zor?

Cevaplarsanız sevinirm.
1: Kitlesi çok kötü. Bunu bilmelisin.
2: Oyun ilk çıktığı zamanda inşaat mekaniğine çoğu kişi hakim değildi. Ama şimdi sen ateş edince dağ dikiyorlar resmen.
3: İnşaat mekaniğini iyi kullanabilirsen keyifli oyun aslında. Pubg'deki gibi pusuculara ölmüyorsun bu sayede.

1: Kitlesi çok kötü. Bunu bilmelisin.
2: Oyun ilk çıktığı zamanda inşaat mekaniğine çoğu kişi hakim değildi. Ama şimdi sen ateş edince dağ dikiyorlar resmen.
3: İnşaat mekaniğini iyi kullanabilirsen keyifli oyun aslında. PUBG'deki gibi pusuculara ölmüyorsun bu sayede.

Hocam evet kitlesi kötü. Ama takımlı girmek zorunda değilsin bu yüzden Valorant gibi kötü kitleye maruz kalmıyorsun.

Chapter 2'en öncesi çok iyiydi. Hem oyunun optimizasyonu bozuldu hem de oyunun kitlesi azaldı chapter 2'den sonra. Ayrıca yapılara alışmak için çok uzun süre oynaman lazım. Haliyle ilk başladığında sürekli öleceksin. 1 yıl boyunca sürekli ölmeye dayanırım diyorsan sorun yok ama dayanamam diyorsan Apex veya PUBG oyna.

Chapter 2'en öncesi çok iyiydi. Hem oyunun optimizasyonu bozuldu hem de oyunun kitlesi azaldı chapter 2'den sonra. Ayrıca yapılara alışmak için çok uzun süre oynaman lazım. Haliyle ilk başladığında sürekli öleceksin. 1 yıl boyunca sürekli ölmeye dayanırım diyorsan sorun yok ama dayanamam diyorsan Apex veya PUBG oyna.
Ben 4. sezonda pusup dans edip ölmeyi seviyordum ama bir yerden sonra herkes iyi oynayama başladı.

Arkadaşınız varsa ve alışırsanız neden olmasın ama şu dönemde çoğu kişi @Ciarus hocamın da dediği gibi sıkınca gökdelen dikiyor.

Hocam gökdelen dikmek o kadar zor değil ben chapter 2 sezon 2 de oynamaya başladım. Bazen sıkılıp 1-2 ay bıraktığım oldu. Şu an o gökdeleni dikebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı