2021'de iPhone 6S alınır mı?

Eski ve pahalı.
2015'te çıktı 3000 TL gibi. Lakin TL değer kaybetse bile ulaşılması daha zor bir şey.
O yüzden almaya değmez.
Eski telefon. 6 yıllık.
 
O bütçede SE gibi bir fiyat performans kralı varken ona bakılmaz bile.
O bütçede küçücük bir ekranda büyük kenarlarla yaşamak istemiyorum :)
Samsung kullanıcısıyım ama iPhone bir cihaz çıkardıktan sonra 5 yıl destek veriyor.
IPhone 7 ye kadar kullandım hala IPad'im var. Geçtikten sonra çok memnunum yüzüne bakmam Apple'ın.
 
Bence pili iyiyse kullanılır. Hala hızlı ve iş görüyor. Yeni de güncelleme aldı. Bir daha hiç güncelleme almasa bile en az 2 yıl daha götürür. Benim de çekmecede bir tane 16gb yedek duruyor hala çok hızlı ve akıcı, kamerası iyi ama hafızadan ve pilden dolayı pek kullanmıyorum.
 
Zenginsin hocam 🤠.
Zenginlik değil, yalnızca marka adına yüksek fiyatlar ödemek istemiyorum. Evet telefon değiştirebilecek gücüm var ama aynı zamanda Apple alacak gücüm de var. Gerçekten uzun süre Apple kullandıktan sonra bana çok basit geliyor Androide göre. Güncelleme almayacak diyerek vurmaya çalışılması komik geldi baya:)
 
Zenginlik değil, yalnızca marka adına yüksek fiyatlar ödemek istemiyorum. Evet telefon değiştirebilecek gücüm var ama aynı zamanda Apple alacak gücüm de var. Gerçekten uzun süre Apple kullandıktan sonra bana çok basit geliyor Android'e göre. Güncelleme almayacak diyerek vurmaya çalışması komik geldi bayağı :)

Zenginlik hocam. Bak 6 yıllık telefon ama çalışıyor hala daha. Hani bir PUBG'yi iyi oynatmıyor ama kamerası da çok iyi denilecek seviyede Android'e nazaran. Ayrıca Android'ler videoda aşırı berbatlar. Bence telefon artık tamam ben öldüm diyesiye kadar kullanmakta fayda var. Boşuna masraf. Ama bu Android'de olmuyor işte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı