2021'de iPhone 7 alınır mı?

@SEMIKAANCAKIR neden telefon denince iPhone? iPhone olunca ötmüyor sanki? Düzgünce o paraya sıfır Samsung veya başka marka bakabilirsin. Elin artığını topluyorsunuz sırf iPhone diye.

O paraya gidip 2 GB RAM'li Android alıp kanser olacağıma iPhone 7 alırım 2 GB RAM olsa da optimizasyonu güzel kasma donma yapmıyor.
Hocam iOS 16'yı bile alacağını zannetmiyorum. Hatta imkansız gibi bir şey bence. Donanımları çok yetersiz kalacak iPhone 6,7 ve 8 serisinin. Ama yine de kesin bir şey diyemem.

6S bile 15 aldığı için şaşaırdım açıkçası o yüzden aklıma iOS 17 gelir düşüncesi takıldı.

Son düzenleme:
Ben Samsung J7 Prime 2'yi o fiyata almıştım. Kullanıyorum, hala da memnunum.

Alo biz 2021 yılında yaşıyoruz sen İngiltere de falan mısın?

1400 TL'ye önerebilir bir Samsung, Oppo veya Huawei model bul beni ne kadar mutlu edersin anlatamam.

Soru başlıktaki gibi alınır mı? Sadece ekran çatlaklardan dolayı değişmiş parmak izi çalışmıyor o kadar. Zaten çok kullanmam. Sadece WhatsApp, Instagram ve basit araba oyunları oynarım. Batarya sorun değil. Günümün yarısı okulda geçiyor. Ortalama 3 saat okulda tel kullanıyorum kesin yeter.

Fiyat; 1400TL.
Aynı modeli yılladır kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Uzun süre gitmez belki ama bir süre işimi görsün diyorsan al bence. 2.el biraz da şans işi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı