2021'de PS4 Alınır mı?

Merhaba bilgisayarım kötü olduğu için 2.el PS4 almak istiyorum. Elimde Xbox 360 e+kinect var ama kırılmadığı için 900 TL gibi bir fiyata satacağım.

PS4 hakkında hiç fikrim yok. Alırken en fazla kaç lira verilmeli? Hangi model alınmalı?
Hala almaya değer mi? Kaç yıl daha gider?

PS4'ü olup satmış birisi olarak şunu söylemek istiyorum ayrıca aynı Xbox 360 E bende de mevcut ve 900 gibi bir fiyata satabileceğinizi düşünmüyorum en fazla 700'e satabilirsiniz o da bir mucize. PS4'ün ömrü şu an rahat 3 yıl var gibi görünüyor eğer Sony bir değişiklik yapmaz ise. Sıfır fiyatları gereksiz uçmuş olan bir konsol PS4 ikinci el almanız ve alırken çok dikkatli olmanız tavsiyemdir. İkinci elde Slim modellerine bakınız ve 1900-2500 gibi bir aralıkta bulunan konsolu almanız. Ancak alacağınız konsol Sony Eurasia garantili olsun mutlaka. 2. el alırken dikkat etmeniz gereken diğer bir şey sahte DualShock 4'ler. Piyasada ucuzluğundan dolayı çok sayıda bulunur. Size tavsiyem sıfır alacak iseniz almayın gidin Xbox Series S alın. Ancak ikinci el riskini dünüşünürseniz PS4 sizi üzmeyecek bir cihaz.
 
Eğer özel oyunlara ilgin yoksa Xbox One S almanı tavsiye ederim. Game Pass gibi şahane bir hizmete sahip.

Onun dışında fat kasaların parlak olanlarını alma, kronik sorunları var.
Slim içinde sorunlu model yok, istediğini alabilirsin.

Oyunsuz ve tek kollu bir PS4 Slim bence 2000 TL eder.
Şöyle 1-2 yıl daha oyun çıkmaya devam eder. Hala alınabilir, güzel konsoldur.
 
Hocam üstüne para ekleyip Series S alasım var ama yaklaşık 1800 lira eklemem gerek o da çok geliyor bilemiyorum.
1620317439300.png

Oyunlara bu kadar paralar verirken daha çok gelmeyecek mi? Hem yeni nesil ve daha uzun ömürlü hem de uygun fiyata oyunlara erişebileceğin bir şey alman daha yararına olurdu.
 
Eki Görüntüle 1010935
Oyunlara bu kadar paralar verirken daha çok gelmeyecek mi? Hem yeni nesil ve daha uzun ömürlü hem de uygun fiyata oyunlara erişebileceğin bir şey alman daha yararına olurdu.
Hocam babamla konuşacağım hem PS4 alırken nakit ödememiz gerecek. Xbox alırsak taksit yapabiliriz+garanti var. Benim aklıma XSS yattı. Hepinize teşekkür ediyorum.
 
Xbox kullanıcısı olarak zerre önermiyorum.
Game Pass 5TL olsa öneririrdim.
Yuh yahu. Gerçekten yuh. 5TL diyorsunuz 5? 1 Dolar bile değil. Dünyada hiç kimse gidip oyun satın almaz o zaman bu platformdan. Tanıtım için 5TL yapıldı bir süre fiyatı. Yatın kalkın şu gamepass sistemine şükredin.
 

Geri
Yukarı