2021'de Windows 8.1 vs Windows 7

Metro uygulamalarının tam ekran olup görev çubuğu ve pencere kenarlıklarının görünmemesini sağlamasını hiç sevmiyorum. Kullanışsız hale getiriyor uygulamayı ve işletim sistemini. Ama yine de güzel bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum açıkçası.

@AlperInferno Ayarlar mağaza ve Windows etkinleştirme yazısı bile tam ekran çıkıyor. Bence antivirüs ile 7 kullanılması çok daha mantıklı.

@AlperInferno Ayarlar mağaza ve Windows etkinleştirme yazısı bile tam ekran çıkıyor. Bence antivirüs ile 7 kullanılması çok daha mantıklı.
Abuuu. O çok kötüymüş o zaman hiç kullanılmaz Windows 8. Ben çok kısa süre kullandım şuan 11 kullanıyorum o yüzden etkinleştirme vs. görmedim o çok sıkıntı yaratır.

Bende 1 hafta önce geçtim eğer sürücü desteği olsa kalır mıydım evet. Ama kalmamın tek sebebi HDDm olurdu. Ben tüm Windows 8.1'e geçmeyi düşünenlere 7 öneriyorum.

Mağazası zaten bir işe yaramıyor. Saçma uygulamalar ile dolu çoğunluğu. Ayarlar, video, müzik gibi uygulamalarının da tam ekran olması sinirimi bozuyor. Ayrıca eskiden o etkinleştirme yazısı yüzünden Minecraft'ta çok PvP kaybetmiştim. Etkinleştirmeden kullanılmaz diye düşünüyorum Windows 8.1'i.
Ben Windows 10'daydım ama bu gidişle HDD'yi bilgisayarın içinden çıkarıp duvara fırlatacaktım. 8.1'e geçtim hızlandı. Fakat güncellemelerini yapınca 10'a yaklaşıyor. 7'yi tercih ederdim performans bakımından. Desteği bitmese kurar, 3, 5 kişiselleştirme yapar kullanırdım.

@pedroz_1999 kullanılacaksa kesinlikle etkinleştirme gerekli ayrıca güvenlik güncellemeleri ne kadar önemli bilmiyorum ama şu anda bence kesinlikle düzgün bir antivirüs ile Windows 7 daha mantıklı.

Not: Şu an HDD ile Windows 10 Home kullanıyorum ve gerçekten yavaş ama yine de 8.1'den daha iyi bence.

Windows 8.1 iyi tercih olacaktır. Şu an deneme olarak Windows 10 LTSB kullanıyorum. Windows 8.1 gibi hızlı çalışıyor ama eski oyunları açmıyor veya sorun yaşıyorum.

Windows 8.1 bir süre daha götürür. Firefox şimdilik güncel.
Startisback kurmayı unutmayın.

Windows 8.1 bir süre daha götürür. Firefox şimdilik güncel.
StartIsBack kurmayı unutmayın.

Ayrıca Steam'ı unutmayın. Bugün hala 7 kullanmayı düşünmeyin mecbursanız 8.1'e geçin hem daha güvenli daha güncel moderndir. Hemde uygulama yazılım gibi konularda hala güncelleme almaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…