2021'de Witcher 1 oynanır mı?

Witcher serilerinin hiçbirini oynamadım direktmende 3'den başlanmaz galiba şu an oynasam göze kötü gelir mi acaba?

Dövüş sistemi çok eski alıp oyacaksan onu göze al ve videolardan bak bence 2'den başlayın 2-3 oynayın ama beğenirseniz 1'ide oynayabilirsiniz.

Hayatımda hiçbir oyunun öğretici kısmını geçemediğimi hatırlamıyorum. Öğretici kısmında adama vuruyorum değmiyor kılıç adama.

Mekanikleri kötü evet. Mekaniklere alışınca sıkıntı çıkartmıyor. Grafiklerde kötü evet, grafiklere de alışıyorsun. Zamanına göre öne çıkan bir oyun. Hikayesi şahane. Zamanınız varsa 1'den başlayıp oynayabilirsiniz. Sıkarsa 2 saatten kısa süre oynadıysanız eğer iade edebilirsiniz. Şans verin derim.

Grafikleri kötü, saldırı kısmı diğer oyunlardan farklı -saldırı efekti bitmeden diğer saldırıyı yapmaya çalışırsan saldırın bozuluyor ama bence bu büyük bir sorun değil, ilk saldırıdan sonra ikinci saldırı için 35 kere tıklama huyun varsa senin için kötü-, npc’ler birbirinin aynısı, silah çeşitliliği yok ve ilk aldığın ekipmanlarla da oyunun sonunu getirebilirsin, zor bir oyun değil.
Bunlar dışında konusu güzel ve düğün bölümü dışında akıcı şekilde ilerleyebiliyorsunuz. Oynanışına alıştığınızda keyif alabilirsiniz. Ben iki kere sıkılmadan bitirdim.

Çok eski kalmış bir oyun. Gerçekten oynamak istiyorsan ve katlanabileceğine inanıyorsan bir göz at ama onun yerine önerim 1.oyunun hikaye özetini izlemen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı