Windows 10 2 GB RAM'im var Chrome açıkken durum böyle.Format attım böyle gosterıor sinirlerim bozuldu eskıden böyle degildi.
bu attım resim sizce nie bole canımı sıktıda.
oyunlarda kasarmı?
Windows 10 2 GB RAM'im var Chrome açıkken durum böyle.Format attım böyle gosterıor sinirlerim bozuldu eskıden böyle degildi.
oyunlarda kasarmı?
Sorun ne ki?hacı format atmadan once bole degıldı benım canımı sıkıyor yardım edın
abı yardım edinSorun ne ki?
İşlemlere ayrılan kaynaklar normal görünüyor.
Bir de her Windows dağıtımında bir sürü gereksiz ayar ve uygulama var. Onları güzelce ayarlamak lazım.
Arkadaşa Lubuntu verelimSelamın aleykum. XP'ye geçilir mi yıl 2020'de? Soruyum dedim.
İmzanda 1 Ay girmeyeceğim yazıyor ama sen giriyorsunArkadaşa Lubuntu verelim.
Güvenlik güncellemeleri bile gelmiyor ama internete girmezse/bağlanmazsa PC sıkıntı yok.
Sorun ne?=((
abı yardım edin
aga fızıksel bellek normalmı? pc yı formatladım
ben ne uptade yaparım abe dun formatladım ıslem ler cpu fızıksel bellek normalmı?? eskı oyun oynarımArkadaşa Lubuntu verelim.
Güvenlik güncellemeleri bile gelmiyor ama internete girmezse/bağlanmazsa PC sıkıntı yok.
ısınmıor abe format attım gozume carptı kasmıor oyunlarımdaSorun ne?
Çok mu ısınıyor bilgisayar?
Kasıyor mu?
Oyun sormuşsun da grafikli oyunları oynatmaz tabi ki.
Hizmetler bölümüne gel orayı çek, ayrıca sistemin kötü Windows 3.1 bile yapsan çoğu oyun kasar.Format attım böyle gosterıor sinirlerim bozuldu eskıden böyle degildi.
oyunlarda kasarmı?
Sanal bellek BIOS üzerinden değiştirildiyse tekrar düzeltmen gerekir.ben ne uptade yaparım abe dun formatladım ıslem ler cpu fızıksel bellek normalmı?? eskı oyun oynarım
ısınmıor abe format attım gozume carptı kasmıor oyunlarımda
updatemı yapıyım yani.
eski oyun oynadım icin sıkıntı deıl
beyler dun sanal bellek le oynadım format attım orjınal halıne donmusmudur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.