2021’in En Yaygın Kullanılan Şifreleri Belli Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Parola-Sifre2.jpg

Dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılan bu zayıf şifrelerin çoğu bir saniyeden kısa sürede kırılabiliyor. NordPass, 2021 yılında kullanılan en yaygın şifreler listesini yayınladı ve kullanıcılar alışkanlıklarından hiç de vazgeçmiş görünmüyor. İnsanlar hala kolaylıkla kırılabilecek inanılmaz derecede zayıf ve yaygın şifreler kullanmaya devam ediyor. Parola yönetim hizmeti, araştırmasına dayanarak en yaygın 200 parolanın bir listesini derledi. […]

Devamı: 2021’in En Yaygın Kullanılan Şifreleri Belli Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Gerçekten Uf Recep Baltaş yazıyor gibi duruyor. :D :)
Evet, ben de öyle okudum :D
Parola-Sifre2.jpg

Dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılan bu zayıf şifrelerin çoğu bir saniyeden kısa sürede kırılabiliyor. NordPass, 2021 yılında kullanılan en yaygın şifreler listesini yayınladı ve kullanıcılar alışkanlıklarından hiç de vazgeçmiş görünmüyor. İnsanlar hala kolaylıkla kırılabilecek inanılmaz derecede zayıf ve yaygın şifreler kullanmaya devam ediyor. Parola yönetim hizmeti, araştırmasına dayanarak en yaygın 200 parolanın bir listesini derledi. […]

Devamı: 2021’in En Yaygın Kullanılan Şifreleri Belli Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Hele böyle siber suçların olduğu bir dönemde şifresini abcd 1234 tarzı yapanlar da cidden çok garip. Hadi şifre yapamıyorsun şifre oluşturucu siteler var. Son çare olarak oraya bak. Çareler tükenmiyor yani sene olmuş 2021.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı