2022 Honda Accord executive 1.5 alınır mı?

İşte piyasası olmaması sıkıntı hocam elimizde patlamasin araç sonra ben yaklaşık 2,3 senede bir araba değiştiriyorum çünkü.
Elinizde patlayacagini dusunmuyorum, o kadar da berbat bir piyasasi yok hatta son zamanlarda yollarda gormeye basladigimiz arac, tek eksisi satarken biraz zamaniniz gidebilir diye dusunuyorum. Kafam rahat olsun derseniz Megane alin peynir ekmek gibi satar ama dedigim gibi karsilastirilacak araclar degiller.

Yani isteklerini karşılayan bir araç almalısın icon dış görünüş olarak daha ağır duruyor ama dediğin gibi doluluk sıkıntısı çekiyor ve fiyatı biraz tuzlu.

Maalesef... Ondan da 1635 aldım fiyat olarak minimum biraz daha zorlayarak 1620 civarına vs alınabilir gibi cam tavanlı olarak ama bilmedim çok kafa karışık. Ödeme koşulları vs konusunda da 0 faiz var çok mantıklı geliyor, Accord alırsam faiz sıkıntısı da çekeceğim malûm çok yüksek faizler.

Elinizde patlayacagini dusunmuyorum, o kadar da berbat bir piyasasi yok hatta son zamanlarda yollarda gormeye basladigimiz arac, tek eksisi satarken biraz zamaniniz gidebilir diye dusunuyorum. Kafam rahat olsun derseniz Megane alin peynir ekmek gibi satar ama dedigim gibi karsilastirilacak araclar degiller.

Tabii ki değiller zaten bir kere segment farkı da var en başta.

Ben bu butceye Accord almak istemesem Megane degil de Passat bakardim.

Passat olarak dizel düşünmüyorum geneli de maalesef dizel 1.5 TSI'larda anormal paralar isteniyor veya kmler yüksek oluyor bu paralara.

Piyasasi sakat oldugundan dolayi endiseniz varsa dedigim gibi Passat veya SuperB bakilabilir.

SuperB de bakıyorum şu anlik.

Ben begeniyorum fakat station arac ulkemizde tutmuyor, onun da piyasasindan fazla bir şey beklemeyin.

Katılıyorum bende o nedenden dolayı listeme eklemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı