2022 LGS nasıl geçti?

Arkadaşlar, %10 dilimle %6'lık dilimli okula yalvarsam yakarsam ya da ek para falan her şeyi yaparım alırlar mı? İhtimal var mı en azından ?

@491279 komik bir şey değil, Türkçe 18-2 fen 16-4 diğerleri Full. Matematik yüzünden aldım, keşke insanların emeğiyle dalga geçmesen. Soru sordum altı üstü, o okula çok gitmek istiyordum, komik yani bu?

Sınava giren herkesin eline sağlık. Bitti gitti dünyanın sonu değil.

Artık sınavı konuşmayın derim girmiş herkes için. Tekrar girebileceğiniz bir sınav değil yanlışlarınızı düzeltemezsiniz keşke dememek için çalıştınız şimdi ise rahatlayın ve keyfinize bakın.

İyi yada kötü geçmesi önemli değil bitti artık.

Hocam sizce %10 dilimle %6'lık okula alırlar mı? Para bile verebilirim fazladan eğer öyle bir şey olursa. 370 aldım ama okul 396.. Matematiğim iyi olsa 412 ya .

@491279 komik bir şey değil, Türkçe 18-2 fen 16-4 diğerleri Full. Matematik yüzünden aldım, keşke insanların emeğiyle dalga geçmesen. Soru sordum altı üstü, o okula çok gitmek istiyordum, komik yani bu?
Geçmiş olsun.
Dedikleriniz saçma, insanların çalışıp çabalayıp girdiği okula siz ek para verip girebilirmiyim diye soruyorsunuz ve beni emeğinizle dalga geçtiğimi söylüyorsunuz.
Evet dedikleriniz komik.

Hayır, para verip gidemeyeceğimin farkındayım. Yani eğer bir şey yapılıyorsa okula yardım vs. yapabilirim anlamında yazdım. Ne yapmak gerekiyorsa yapabilirim diyorum yani, yoksa sadece parayla falan olmayacağını biliyorum. Zaten para ile girmeye ihtimal bile vermedim fakat yazayım dedim. Eğer kontenjanlar boş olursa alırlar mı sizce?

Ohooo... %2 farkı falan bile zor alıyorlarmış, çok fazla sinirlendim şu an.
Hayatın sonu değil fakat okul hem çok yakındı hem çok güzeldi.
Hayallerim çöp oldu. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler .

Kotenjanlarda boşluk olursa nakil isteyebilirsiniz ama puanınızın filan çok yakın olması lazım çünkü birçok kişi nakil isteyecektir ben geçen sene 1.5 puan fark olmasına rağmen 2 kere nakil istedim ve ikisi de tutmadı.
Siz yine de nakil isteyin ve tercihten sonraki okulların yüzdelik dilimlerini takip edin.

Hocam çok zor o zaman ya. Bittim ben 4 sene sevmediğim okula nasıl katlanacağım...
Hayatın sonu değil ama çok sinirlendiriyor, sadece matematikten 5 doğru daha yapsaydım üstünde bile oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…