2022 LGS nasıl geçti?

Ben buradan hesapladım.
Hocam oradan da 477,582 çıktı yüzdelik dilimi de 0,2 gösteriyor, ne kadar doğru bir bilginiz var mı?

Hocam oradan da 477,582 çıktı yüzdelik dilimi de 0,2 gösteriyor, ne kadar doğru bir bilginiz var mı?
Doğruluğu konusunda bir fikrim yok. @Metallicali nin mesajında gördüm. Oradan yaptım. Sitede 2022'yi de gösterdiği için kullandım. Normalde ben de lgspuanhesaplama.net üzerinden hesaplıyordum.
Bilimsel gösterimi ne yaptınız ben 1.25 çarpı 10 üssü 4
O soru yanlış çıktı ya. Cevap A imiş.

Doğruluğu konusunda bir fikrim yok. @Metallicali nin mesajında gördüm. Oradan yaptım. Sitede 2022'yi de gösterdiği için kullandım. Normalde ben de lgspuanhesaplama.net üzerinden hesaplıyordum.

O soru yanlış çıktı ya. Cevap A imiş.
2022 yılı hesaplaması; site hesaplamasının altında not olarak da belirttiğim üzere
"2022 hesaplaması geçmiş yıllara göre oransal hesaplamadır. 🥰" olarak oransal olarak hesaplama yapar. Kimse %100 doğru puan ve yüzdelik oran veremez ama ortalama puan ve yüzdelik dilim hesaplaması yapabiliriz oda hesaplatr sitesinde var :) Tavsiyeler doğrultusunda siteye eklemeler yapabilirim.

Arkadaşlar, %10 dilimle %6'lık dilimli okula yalvarsam yakarsam ya da ek para falan her şeyi yaparım alırlar mı? İhtimal var mı en azından :(?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı