2022 LGS nasıl geçti?

Hocam çok zor o zaman ya. Bittim ben 4 sene sevmediğim okula nasıl katlanacağım...
Hayatın sonu değil ama çok sinirlendiriyor, sadece matematikten 5 doğru daha yapsaydım üstünde bile oluyordu.
Hiç üzülmeyin bende sizin gibi düşünüyordum ama şuan çok mutluyum yani kendinizi üzmeye gerek yok

Hocam sizce %10 dilimle %6'lık okula alırlar mı? Para bile verebilirim fazladan eğer öyle bir şey olursa. 370 aldım ama okul 396.. Matematiğim iyi olsa 412 ya .

Sistemle ilgili bilgim yok LGS'nin ilk mağdurlarındanım ben 04'lü olarak adrese dayalı yerleştim ben.

Hocam Türkçe eleyiciymiş matematik değil. Yüksek alma ihtimaliniz daha fazla.

Atma ziyaa.

Hocam maalesef cevap anahtarından kontrol ettim, en iyi ihtimal matematik 6-6.
Ama Türkçe 18-2. Normalde bu kadar düşük beklemiyordum matematikten, gitmişim saçma sapan doğru bulduğum soruları aptal şıklar yapmışım. En azından 7 doğru 5 yanlış yapsaydım iyiydi.

Matematik sorularına baktım, dikkatsiz ve çalışmamış öğrenci hayatta yapamaz, onun dışında Matematik aşırı zor değil ama eleyici güzel sorularda var.

Benim sözelde 1 tane dinden yanlışım var sadece matematik 12-2 fende 17-3 beklediğimden az geliyor 433 Beşiktaş Atatürk Lisesi gitmeyi düşünüyorum nasıl bir yer var mı bilgisi olan

Matematik: 2 boş 1 yanlış
Fen: 2 yanlış
Değerlendirebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…